Immer Wieder Volksmusik

Oostenrijk
Oostenrijk
Welkom bij Immer Wieder Volksmusik. Het volksmuziek en schlager programma bij Radio Stad Montfoort, met de beste muziek uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Zuid Tirol.
Duitsland
Duitsland
De uitzending is elke zondag te beluisteren van 14.00 - 16.00. Radio Stad Montfoort is te ontvangen in de omgeving van Montfoort in de ether op 106.8 FM en op de kabel in Montfoort en Linschoten (analoog) op 102.9 FM.
Zwitserland
Zwitserland
Ook te beluisteren via internet (www.radiostadmontfoort.nl). Elke week is er een artiest van de week, met informatie over de artiest en drie singles.
Zuid Tirol
Zuid Tirol
Verder ook nog een agenda met tips van bijv. concerten, busreizen etz. Voor de rest, tussen alle muziek door, nieuws over de artiesten. Dus elke zondag van 14.00 - 16.00 : "IMMER WIEDER VOLKSMUSIK"

Immer Wieder Sonntags

 

Elke zondag van mei t/m augustus drie
artiesten van de uitzending van Immer Wieder Sonntags
met de nummers die ze tijdens de uitzending gezongen hebben

 

immer wieder sonntags

 

CD van de maand (Juni)

CD Cover So jung sind wir nur heute

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Alex Rosenrot was al erg vroeg op de bühne. Al vanaf haar 6e was ze bij de familie bekend dat ze stond te zingen op tafels en stoelen. Meestal ondersteund door haar opa met de accordeon. Twee jaar later zong ze in een restaurant begeleid door de band die speelde het lied   „Ich wünsch mir einen kleinen nTeddybär“. Toen ze 10 jaar was begon haar neef, die muzikant en componist was, zich om haar te bekommeren en schreef voor Alex een paar nummers die ze ook voor het publiek presenteerde. Haar mentor, die haar talent al vroeg ontdekte, haalde haar later bij een band, die Duitse pop en rock speelde. Door alle kennis die ze had opgedaan in bv koren, leerde Alex veel in deze tijd.  In 1991 haalde de formatie de eerste plaats bij de talenten show “Hut ab“  van de ZDF . Enige tijd later wisslede Alex als zangeres en ging naar een part cover band. De muziek was nu haar hobby, naast haar werk.

In  de    jaren 2009/2010 was Alex een bandlid van de ZDF  Fernsehgarten live Band,   waar  ze ook vele bekende artiesten als achtergrondzangeres begeleidde.   In 2009 kwam haar debuutsingle, als Duo, uit : „In   einer   einzigen   Nacht“.   De   titel kwam in de Duitse charts in de top 20 terecht.   Daarna volgde titels zoals   „Voll erwischt“, „Nur diese  Nacht mit dir“ en „Ja ja du kannst uns mal“, die weer voor volle dansvloeren en stemming zorgde. 

In 2012 stopte ze als duo en ging als solo artieste verder. Haar eerste solo single kwam uit in November 2012: „1000 und   einmal“. In 2013 volgde, „Dass du nicht bei mir bist“.  Deze beide singles werden nog uitgebracht onder de naam Rosenrot. Haar titel „Schönes   bleibt“  was de eerste titel onder de naam Alex Rosenrot.. Met dit nummer bereikte ze ook Italië. De titel was in de hitparades van Zuid Tirol bij de bovenste plaatsen te vinden. In mei 2016 kwam haar titel „Federleicht“ uit. 1000 Liebeslieder  de nieuwe titel van Alex is ook al uitgebracht en ze is druk bezig met haar eerste album welke zal verschijnen begin 2017.

Schlager nieuws

02 juli 2020

 • Amigos - Tausend träume
  Het is weer zover: De Amigos brengen in 2020 een nieuw album uit (10 juli a.s.) en leveren daarmee de zomer soundtrack voor alle Schlagerfans."Tausend Träume" heet het nieuwe album als opvolger van hun nummer 1 album "Babylon" uit 2019. En de titel verraad al: deze songs nodigen uit om te dromen. Hoe dat klinkt werd al duidelijk toen de broers Bernd en Karl-Heinz Ulrich afgelopen mei de eerste radio single "Geh nicht, Gloria" uitbrachten.In totaal bevat het nieuwe album "Tausend träume" 14 nieuwe songs, daaronder dansbare discofox titels en balladen vol verlangens.Naast het nieuwe album verschijnt gelijkertijd de gelijknamige dvd "Tausend träume". Deze dvd bevat videoclips en een bijzonder interview.
 • ZDF Fernsehgarten
  Zondag 5 juli van 11.50-14.10u. bij de ZDF "ZDF Fernsehgarten".Andrea Kiewel gaat in deze uitzending "back to the nineties" en presenteert o.a. de volgende artiesten: Nog niet bekend.
 • Immer wieder Sonntags
  Zondag 5 juli van 10.03-12.00u. bij de ARD "Immer wieder Sonntags".Stefan Mross presenteert live vanuit Rust o.a. de volgende artiesten: FantasyDie jungen ZillertalerAndy BorgSchürzenjägerGinaEva LugingerDui do on de Sell
 • Uitzending gemist: Immer wieder Sonntags
  De ARD zond gisteren, 28 juni, de zevende uitzending van "Immer wieder Sonntags" in 2020 uit.Wie het heeft gemist kan het hier nog t/m zondag 5 juli 2020 zien.Stefan Mross presenteert (zonder publiek) o.a. de volgende artiesten:Semino RossiMarianne & MichaelVincent & FernandoAlexander MartinDie Fetzig’n aus dem ZillertalFranziskaVoXXclubAnni PerkaFäaschtbänkler
 • Christian Lais verovert de top 10 van de Airplay charts
  Christian Lais zijn mega sterke discofox hit "Ich schwör dir (20 Jahre nach dir - Teil 2)" verovert de top 10 van de Duitse Airplay charts en staat op de 6e plaats.Met de titel "20 Jahre nach dir" verraste Christian Lais ons afgelopen jaar met de 100% discofox van zijn album "Das Leben ist Live". Nu gaat de hit story verder met de voortzetting "Ich schwör dir (20 Jahre nach dir - Teil 2)". De hit tip voor de zomer!Dansscholen, Schlagerclubs, Party evenementen en radio dj's in het Duitstalige binnen- en buitenland vierden "20 Jahre nach dir" als partyhit van het jaar 2019. Dit jaar is er een voortzetting van deze muzikale lovestory en het zit er dik in dat ook deze song een hit word. Uiteindelijk kunnen er nooit genoeg discofox klassiekers zijn, die generaties duren. Dat lukt elk jaar maar een handvol liederen. "Ich schwör dir (20 Jahre nach dir - Teil 2)" is zo'n lied. Na bijna 20 weken in de Duitse Airplay charts met de hit single "Für immer frei" van zijn actuele album "Laut & Lais" gaat het voor Christian Lais succesvol verder.
 • Bääärenstark! Sommer 2020
  Bääärenstark luid de zomer in met de beste Schlagers en de grootste sterren.Natuurlijk brengt de nieuwe "Bääärenstark! Sommer 2020" weer de actuele Schlager hits en hitmixen op 2 cd's. Zo'n verzameling van Schlagers vind men bijna nergens.Twee cd's - dat zijn meer dan 40 Schlager hits en bijna twee en een half uur plezier met muziek, vreugde en dans. Met Sarah Lombardi, Marina Marx, Andrea Berg, Giovanni Zarella, Semino Rossi, Matthias Reim, Vanessa Mai, Fantasy en vele, vele meer!De dubbel cd "Bääärenstark! Sommer 2020" is vandaag 26 juni verschenen en natuurlijk bij het SCHLAGERBURO te bestellen.
 • "Auf dem Tretboot" met Fantasy
  Fantasy presenteert hun nieuwe single en videoclip "Auf dem Tretboot" van hun te verwachten album "10.000 bunte Luftballons" wat op 24 juli verschijnt.
 • Anni Perka stapt in het huwelijksbootje
  Schlagerzangeres Anna Perka (31) stapt komende vrijdag 26 juni in het huwelijksbootje met haar vriend Peter Loder (35).Sinds een jaar zijn de twee verloofd nadat Peter Loder (model en acteur) haar in Rome ten huwelijk vroeg. Ze wilden eigenlijk in Spanje onder palmen trouwen maar de Corona crisis gooide roet in het eten. Nu trouwen ze in Landshut in kasteel Trausnitz. Het word een traditioneel Beiers huwelijk in klederdracht, inclusief een witte huwelijks dirndl. De familie van Anni haar aanstaande schoonfamilie komt uit Landshut en Peter heeft daar ook een huis. Twee dagen na haar huwelijk is Anni Perka te gast bij Stefan Mross in "Immer wieder Sonntags" en zingt daar haar actuele single "Kleines großes Glück". In 2015 startte Anni Perka haar solo carrière als Schlagerzangeres met de single "Tanz auf dem Vulkan" in de TV Show van Florian Silbereisen. Sindsdien bouwt ze haar carrière stap voor stap op en na haar debuut album "Lass uns Träumen" verscheen het actuele album "Dafür lebe ich".Anni Perka op TV:28-06-2020 ARD "Immer wieder Sonntags"
De foto's op deze site zijn alleen ter promotie van de artiesten en zullen niet verder gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
X

Helaas / Unfortunately / Leider

U kunt geen gebruik maken van deze functie / You can not use this function / Sie können diese Funktion nicht verwenden