Immer Wieder Volksmusik

Oostenrijk
Oostenrijk
Welkom bij Immer Wieder Volksmusik. Het volksmuziek en schlager programma bij Radio Stad Montfoort, met de beste muziek uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Zuid Tirol.
Duitsland
Duitsland
De uitzending is elke zondag te beluisteren van 14.00 - 16.00. Radio Stad Montfoort is te ontvangen in de omgeving van Montfoort in de ether op 106.8 FM en op de kabel in Montfoort en Linschoten (analoog) op 102.9 FM.
Zwitserland
Zwitserland
Ook te beluisteren via internet (www.radiostadmontfoort.nl). Elke week is er een artiest van de week, met informatie over de artiest en drie singles.
Zuid Tirol
Zuid Tirol
Verder ook nog een agenda met tips van bijv. concerten, busreizen etz. Voor de rest, tussen alle muziek door, nieuws over de artiesten. Dus elke zondag van 14.00 - 16.00 : "IMMER WIEDER VOLKSMUSIK"

Artiest vd week (Silvanas)

Silvanas

 

CD van de maand (December)

feuervogel flieg

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In de maand mei 2014 is de CD van Fantasy CD van de maand.

Tracks van de CD :

Titel Datum gedraaid
1 Ein nacht in paradies
04-05-2014
2 Ich hab im regen deine tranen 04-05-2014
3 Wer will uns die liebe verbieten
04-05-2014
4 Wenn die sehnsucht nach mir 04-05-2014
5 Darling

04-05-2014

6 Ein herz tanzt allein
11-05-2014
7 Dort oben in den bergen 11-05-2014
8 RIO es geht nach Rio de Janero
11-05-2014
9 Dein engel
11-05-2014
10 Ich kann ohne dich 18-05-2014
11 Da ist noch ein feuer
18-05-2014
12 Ein kleine teddybar
18-05-2014
13 Ein weisses boot (rio mix) 18-05-2014
14 Darling (remix)
18-05-2014
15 Eine nacht im paradies
26-05-2014
16 Darling (extended version) 26-05-2014
17 Paradies medley
26-05-2014
18 Lange her (back to the 80's mix) 26-05-2014

Schlager nieuws

14 december 2019

 • "Schutzengerl" is de nieuwe single van Melissa Naschenweng
  Melissa Naschenweng komt met de nieuwe single en videoclip "Schutzengerl" van haar album "Wirbelwind".
 • Die Helene Fischer Show
  In de 180 minuten durende "Helene Fischer Show", wat de ZDF op 1e kerstdag 2019 vanaf 20.15u. uitzend, kunnen de tv kijkers een afwisselend programma van muziek, spectaculaire acrobatiek, verrassende duetten en bijzondere ensceneringen verwachten.Helene Fischer heeft zich afgelopen jaar terug getrokken om zichzelf een pauze te gunnen. De geliefde entertainster heeft talrijke nationale en internationale muzikale gasten uitgenodigd in de Messehalle in Düsseldorf.Aangekondigd hebben zich wereldster Engelbert, "Backstreet boy" Nick Carter, de Schlagergiganten Roland Kaiser en Howard Carpendale, de US-ster Josh Groban, "Volks-Rock'n 'Roller Andreas Gabalier, chartsbestormer Mark Foster, publiekslieveling Michelle Hunziker, shootingstar Freya Ridings, de komieken Bülent Ceylan, Martina Hill en Ralf Schmitz, zangeres Oonagh, het musical ensemble de "Päpstin", de koor sensatie "Gregorian", uit Schotland "Crossed Swords Pipes & Drums", de 20-er jaren show "Berlin Berlin" en het uit Libanon komende "Mayyas". Op een speciale enscenering met Thomas Gottschalk, Heinz Hoenig en Mark Keller mogen de kijkers zich verheugen, die samen met Helene Fischer de musical "My Fair Lady" zullen interpreteren.De opnamen van "Die Helene Fischer Show" zijn morgen 13 december en overmorgen 14 december in de Messehalle in Düsseldorf.  "Die Helene Fischer Show" is een gezamenlijke productie in coöperatie met de ORF en SRF.
 • Melanie Oesch is zwanger
  Jodel prinses Melanie Oesch (31) is zwanger van haar eerste kind. In het voorjaar van 2020 word de Berner Oberländerin mama.Samen met haar vriend, waar ze al een jarenlange relatie mee heeft, worden ze in het voorjaar van 2020 ouders. Het stel is overgelukkig en ze verheugen zich zeer op de baby.De agenda van Oesch's die Dritten zal er in 2020 iets anders uit zien dan oorspronkelijk gepland maar desondanks zullen er toch enkele concerten gegeven worden.Afgelopen zaterdag, 7 december, was Melanie met Oesch's die Dritten te zien in "Weihnachten mit Andy Borg" waar haar zwangerschap al duidelijk te zien was.
 • Das große Wunschkonzert
  Zondag 15 december van 20.15-21.45u. bij de NDR "Das große Wunschkonzert".Lutz Ackermann heeft voor zijn winterse Wunschkonzert in Celle twee bijzondere gasten uitgenodigd: Hansi Hinterseer en Olaf Malolepski.Beide zangers behoren tot de meest geliefde artiesten in Duitsland en hebben tijd genomen voor deze uitzending en hun mooiste songs meegebracht. Beiden vertellen over hun jarenlange carrière en verrassen het kijkerspubliek met indrukken uit hun persoonlijke leven. Olaf Malolepski kijkt als vroeger bandlid van die Flippers en solo als Olaf der Flipper op een 50-jarige muzikale carrière terug. Er waren momenten van grote vreugde maar er vloeiden ook tranen.Lutz Ackermann laat verder van alles zien in de stad Celle met zijn vakwerkhuizen en presenteert o.a. ook muziek van:Semino RossiMarry RoosAndré Rieu
 • Uitzending gemist: Weihnachten mit Andy Borg
  De SWR zond afgelopen zaterdag, 7 december, "Weihnachten mit Andy Borg" uit, een speciale uitzending in de serie "Schlager-Spaß mit Andy Borg".Wie het heeft gemist kan het hier nog tot 6 januari 2020 zien.Andy Borg presenteert in deze kerstuitzending o.a. de volgende artiesten:Beatrice EgliRoberto BlancoJudith & MelDie jungen ZillertalerSemino RossiTom GaebelOesch die Dritten
 • Geri der Klostertaler - A Pflaster fürs Herz
  Gisteren, 6 december, verscheen het zevende solo album van Geri der Klostertaler.De vrienden van de volkstümliche partyhits kunnen zich verheugen want het nieuwe album "A Pflaster fürs Herz" van de Oostenrijkse volksmuziek- en Schlagerstar Geri der Klostertaler brengt een mix van volkstümliche partysound en moderne pop elementen."Een pleister voor het hart" zijn o.a. de titels "I schick dir mei Herz mit der Post", "Gemeinsam sind wir stark", "Ein Kind der Berge" en de gelijknamige song van het album "A Pflaster fürs Herz". Echte stemming van Geri der Klostertaler op elke party!Geri der Klostertaler op TV:18-01-2020 MDR/ORF "Wenn die Musi spielt - Winter Open Air"
 • MusikApostel feat. Allessa presenteren "Ich bin wer ich sein will"
  De MusikApostel in duet met Allessa presenteren de videoclip van het lied "Ich bin wer ich sein will".
 • Heino - Weniger ist mehr: Das Akustik album
  Het allereerste album van Heino in 1967 heette "Kein schöner Land in dieser Zeit". Hij presenteerde zijn publiek volksliederen in een voor die tijd passende sound.Voortaan waren Heino en het volkslied een begrip in de Duitse muziekwereld. Heino heeft met zijn fascinerende stem het volkslied voor de fans behouden. Het volkslied was een gelukstreffer voor Heino en Heino was een gelukstreffer voor het volkslied.Ook al gaat hij vandaag de dag soms andere muzikale wegen, toch zijn het de volksliederen die voor altijd met hem verbonden blijven.Met de cd "Weniger ist mehr: Das Akustik album", wat op 13 december verschijnt, presenteert Heino ons nog eenmaal de mooie oude liederen wat met zijn stem een onvergetelijke muziekbelevenis word.
De foto's op deze site zijn alleen ter promotie van de artiesten en zullen niet verder gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Het nieuws is afkomstig van het Schlagerburo
X

Helaas / Unfortunately / Leider

U kunt geen gebruik maken van deze functie / You can not use this function / Sie können diese Funktion nicht verwenden