Immer Wieder Volksmusik

Oostenrijk
Oostenrijk
Welkom bij Immer Wieder Volksmusik. Het volksmuziek en schlager programma bij Radio Stad Montfoort, met de beste muziek uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Zuid Tirol.
Duitsland
Duitsland
De uitzending is elke zondag te beluisteren van 14.00 - 16.00. Radio Stad Montfoort is te ontvangen in de omgeving van Montfoort in de ether op 106.8 FM en op de kabel in Montfoort en Linschoten (analoog) op 102.9 FM.
Zwitserland
Zwitserland
Ook te beluisteren via internet (www.radiostadmontfoort.nl). Elke week is er een artiest van de week, met informatie over de artiest en drie singles.
Zuid Tirol
Zuid Tirol
Verder ook nog een agenda met tips van bijv. concerten, busreizen etz. Voor de rest, tussen alle muziek door, nieuws over de artiesten. Dus elke zondag van 14.00 - 16.00 : "IMMER WIEDER VOLKSMUSIK"

Immer Wieder Sonntags

 

Elke zondag van mei t/m augustus drie
artiesten van de uitzending van Immer Wieder Sonntags
met de nummers die ze tijdens de uitzending gezongen hebben

 

immer wieder sonntags

 

CD van de maand (Juni)

CD Cover So jung sind wir nur heute

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In de maand november 2017 is het nieuwe album van Laura Kamhuiber album van de maand

Tracks van de CD :

Nummer Titel Gedraaid op
1 Wir Frauen haben's schwer 5-11-2017
2 Freunde fur's Leben 5-11-2017
3 Eine Lady werd' ich nie 5-11-2017
4 Immer wenn ich Schuhe seh'n 5-11-2017
5 Meine kleinen Schwaechen 12-11-2017
6 Sonntag im Bett 12-11-2017
7 Traume nicht dein Leben 12-11-2017
8 6 Richtige im Lotto 19-11-2017
9 Alles und noch mehr 19-11-2017
10 Wie im Flug 19-11-2017
11 Liebeskummer 26-11-2017
12 Auch and're Muetter haben fesche Soehne 26-11-2017
13 Ich glaube noch an Wunder 26-11-2017

Schlager nieuws

07 juli 2020

 • Uitzending gemist: Immer wieder Sonntags
  De ARD zond gisteren 5 juli de 8e aflevering van "Immer wieder Sonntags" in 2020 uit.Wie het heeft gemist kan het hier nog t/m zondag 12 juli 2020 zien.Stefan Mross presenteert o.a. de volgende artiesten: FantasyDie jungen ZillertalerAndy BorgJürgen DrewsRamon RosellyMichael von der HeideTiroler WindGinaEva LugingerWindGiovanni ZarrellaDui do on de Sell
 • Immer wieder Sonntags: gehele seizoen 2020 zonder publiek
  De verantwoordelijken hebben besloten dat het gehele "Immer wieder Sonntags" seizoen 2020 zonder publiek word uitgezonden. Er was de hoop dat "Immer wieder Sonntags" alleen de eerste 6 afleveringen zonder publiek zou plaats vinden en het daarna weer mogelijk zou zijn om het geliefde tv programma met publiek uit te zenden. Vanwege de Corona crisis kan het nog steeds niet en is er aan de hand van de voorwaarden van het Bundesgezondheids ministerie, het Bundesland Baden-Württemberg en de plaatselijke autoriteiten besloten om het gehele "Immer wieder Sonntags" seizoen zonder publiek uit te zenden. Dat is slikken voor Stefan Mross want hij presenteert "Immer wieder Sonntags" natuurlijk het liefst voor publiek. Desondanks heeft "Immer wieder Sonntags" zonder publiek tot nu toe goede kijkcijfers en blijven de kijkers achter de tv schermen het zondagmorgen programma trouw.
 • Laura Wilde presenteert "Wir lieben das Leben"
  Laura Wilde presenteert haar nieuwe single en videoclip "Wir lieben das Leben" van haar succesvolle album "Lust".
 • Anita & Alexandra Hofmann - Wilde Zeiten
  "Wilde Zeiten" voor de Schlagerfans van Anita & Alexandra Hofmann want op 24 juli verschijnt hun nieuwe album.Deze beide volbloed artiesten kan gewoon niks tegen houden. Juist in tegendeel! Ondanks deze Corona pandemie, de economische crisis of het begin van de vakantie periode houd ze niet tegen om juist nu in deze wilde tijden hun nieuwe album te presenteren. Natuurlijk moesten ook zij hun muzikale energie van 100 naar 0 terug brengen, Geen concerten, geen directe fan ontmoetingen, geen applaus en geen omzet. Toch hebben de beide zussen hun hoofd niet laten hangen en de lockdown gebruikt om hun creatieve tekst- en song ideeën op papier te zetten. Samen met auteurs van naam is hun dit met ongeremde kracht en intensiviteit gelukt. Daardoor heeft hun album zeker enkele single hits in petto zoals de toegankelijke Schlager "Herrlich anders" en de titel "Feuer und Benzin" of "Endlich frei" wat ons niet alleen over de dansvloer laat vliegen. Maar ook het lichtvoetige uptempo lied "So klingt mein Herz" en de song "Beide verrückt" veroveren onze harten in een ommezien. Wild, romantisch, absoluut magisch en 100% Hofmann stijl. Natuurlijk overtuigen Anita & Alexandra niet alleen om hun bijzondere energie maar ook vanwege hun grote empathie wat al in de ballade "Im größten Sturm" tot uitdrukking kwam.Een echte clou is daarnaast voor een ieder hun "holiday@home" collectie, en zeker voor vele mensen die dit jaar hun vakantie thuis moeten of willen doorbrengen. Is het uit gezondheid- of financiële overwegingen. Hun bieden de zangeressen een potpourri aan sterke zomerse Schlagers waarmee de "stemmings lockdown" eindelijk verslagen kan worden. Of we nu "Barfuß auf Balkonien" dansen of thuis bij een zwembad(je) in de tuin van een ongewone "Happy Hour" genieten. Vooraf kunnen we ons op de radio single "Wilde Zeiten" verheugen tot het nieuwe album eind deze maand verschijnt.Anita & Alexandra Hofmann op TV:12-07-2020 ZDF "ZDF Fernsehgarten"
 • Amigos - Tausend träume
  Het is weer zover: De Amigos brengen in 2020 een nieuw album uit (10 juli a.s.) en leveren daarmee de zomer soundtrack voor alle Schlagerfans."Tausend Träume" heet het nieuwe album als opvolger van hun nummer 1 album "Babylon" uit 2019. En de titel verraad al: deze songs nodigen uit om te dromen. Hoe dat klinkt werd al duidelijk toen de broers Bernd en Karl-Heinz Ulrich afgelopen mei de eerste radio single "Geh nicht, Gloria" uitbrachten.In totaal bevat het nieuwe album "Tausend träume" 14 nieuwe songs, daaronder dansbare discofox titels en balladen vol verlangens.Naast het nieuwe album verschijnt gelijkertijd de gelijknamige dvd "Tausend träume". Deze dvd bevat videoclips en een bijzonder interview.
 • Christian Lais verovert de top 10 van de Airplay charts
  Christian Lais zijn mega sterke discofox hit "Ich schwör dir (20 Jahre nach dir - Teil 2)" verovert de top 10 van de Duitse Airplay charts en staat op de 6e plaats.Met de titel "20 Jahre nach dir" verraste Christian Lais ons afgelopen jaar met de 100% discofox van zijn album "Das Leben ist Live". Nu gaat de hit story verder met de voortzetting "Ich schwör dir (20 Jahre nach dir - Teil 2)". De hit tip voor de zomer!Dansscholen, Schlagerclubs, Party evenementen en radio dj's in het Duitstalige binnen- en buitenland vierden "20 Jahre nach dir" als partyhit van het jaar 2019. Dit jaar is er een voortzetting van deze muzikale lovestory en het zit er dik in dat ook deze song een hit word. Uiteindelijk kunnen er nooit genoeg discofox klassiekers zijn, die generaties duren. Dat lukt elk jaar maar een handvol liederen. "Ich schwör dir (20 Jahre nach dir - Teil 2)" is zo'n lied. Na bijna 20 weken in de Duitse Airplay charts met de hit single "Für immer frei" van zijn actuele album "Laut & Lais" gaat het voor Christian Lais succesvol verder.
 • Bääärenstark! Sommer 2020
  Bääärenstark luid de zomer in met de beste Schlagers en de grootste sterren.Natuurlijk brengt de nieuwe "Bääärenstark! Sommer 2020" weer de actuele Schlager hits en hitmixen op 2 cd's. Zo'n verzameling van Schlagers vind men bijna nergens.Twee cd's - dat zijn meer dan 40 Schlager hits en bijna twee en een half uur plezier met muziek, vreugde en dans. Met Sarah Lombardi, Marina Marx, Andrea Berg, Giovanni Zarella, Semino Rossi, Matthias Reim, Vanessa Mai, Fantasy en vele, vele meer!De dubbel cd "Bääärenstark! Sommer 2020" is vandaag 26 juni verschenen en natuurlijk bij het SCHLAGERBURO te bestellen.
 • "Auf dem Tretboot" met Fantasy
  Fantasy presenteert hun nieuwe single en videoclip "Auf dem Tretboot" van hun te verwachten album "10.000 bunte Luftballons" wat op 24 juli verschijnt.
De foto's op deze site zijn alleen ter promotie van de artiesten en zullen niet verder gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
X

Helaas / Unfortunately / Leider

U kunt geen gebruik maken van deze functie / You can not use this function / Sie können diese Funktion nicht verwenden