Immer Wieder Volksmusik

Oostenrijk
Oostenrijk
Welkom bij Immer Wieder Volksmusik. Het volksmuziek en schlager programma bij Radio Stad Montfoort, met de beste muziek uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Zuid Tirol.
Duitsland
Duitsland
De uitzending is elke zondag te beluisteren van 14.00 - 16.00. Radio Stad Montfoort is te ontvangen in de omgeving van Montfoort in de ether op 106.8 FM en op de kabel in Montfoort en Linschoten (analoog) op 102.9 FM.
Zwitserland
Zwitserland
Ook te beluisteren via internet (www.radiostadmontfoort.nl). Elke week is er een artiest van de week, met informatie over de artiest en drie singles.
Zuid Tirol
Zuid Tirol
Verder ook nog een agenda met tips van bijv. concerten, busreizen etz. Voor de rest, tussen alle muziek door, nieuws over de artiesten. Dus elke zondag van 14.00 - 16.00 : "IMMER WIEDER VOLKSMUSIK"

Artiest vd week (Silvanas)

Silvanas

 

CD van de maand (December)

feuervogel flieg

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In de maand juni 2017 is het nieuwe album van Helene Fischer album van de maand

Tracks van de CD:

Nummer Titel Gedraaid op
1 Nur mit Dir 4-6-2017
2 Sonne auf der Haut 4-6-2017
3 Wenn Du lachst 4-6-2017
4 Flieger 4-6-2017
5 Herzbeben 4-6-2017
6 Wir zwei 4-6-2017
7 Schon lang niet mehr getanzt 11-6-2017
8 Viva La Vida 11-6-2017
9 Mit dem Wind 11-6-2017
10 Wir brechen das Schweigen 11-6-2017
11 Gib mir deine Hand 11-6-2017
12 Du hast mich stark gemacht 11-6-2017
13 Achterbahn 18-6-2017
14 Das volle Programm 18-6-2017
15 Ich wollte mich nie mehr verlieben 18-6-2017
16 Lieb mich dann 18-6-2017
17 Die schoenste Reise 18-6-2017
18 Schmetterling 18-6-2017
19 Dein Blick 24-6-2017
20 Mit jedem Herzschlag 24-6-2017
21 Sowieso 24-6-2017
22 Genau mein Ding 24-6-2017
23 Weil Liebe nie zerbricht 24-6-2017
24 Adieu 24-6-2017

Schlager nieuws

11 december 2019

 • Melanie Oesch is zwanger
  Jodel prinses Melanie Oesch (31) is zwanger van haar eerste kind. In het voorjaar van 2020 word de Berner Oberländerin mama.Samen met haar vriend, waar ze al een jarenlange relatie mee heeft, worden ze in het voorjaar van 2020 ouders. Het stel is overgelukkig en ze verheugen zich zeer op de baby.De agenda van Oesch's die Dritten zal er in 2020 iets anders uit zien dan oorspronkelijk gepland maar desondanks zullen er toch enkele concerten gegeven worden.Afgelopen zaterdag, 7 december, was Melanie met Oesch's die Dritten te zien in "Weihnachten mit Andy Borg" waar haar zwangerschap al duidelijk te zien was.
 • Das große Wunschkonzert
  Zondag 15 december van 20.15-21.45u. bij de NDR "Das große Wunschkonzert".Lutz Ackermann heeft voor zijn winterse Wunschkonzert in Celle twee bijzondere gasten uitgenodigd: Hansi Hinterseer en Olaf Malolepski.Beide zangers behoren tot de meest geliefde artiesten in Duitsland en hebben tijd genomen voor deze uitzending en hun mooiste songs meegebracht. Beiden vertellen over hun jarenlange carrière en verrassen het kijkerspubliek met indrukken uit hun persoonlijke leven. Olaf Malolepski kijkt als vroeger bandlid van die Flippers en solo als Olaf der Flipper op een 50-jarige muzikale carrière terug. Er waren momenten van grote vreugde maar er vloeiden ook tranen.Lutz Ackermann laat verder van alles zien in de stad Celle met zijn vakwerkhuizen en presenteert o.a. ook muziek van:Semino RossiMarry RoosAndré Rieu
 • Uitzending gemist: Weihnachten mit Andy Borg
  De SWR zond afgelopen zaterdag, 7 december, "Weihnachten mit Andy Borg" uit, een speciale uitzending in de serie "Schlager-Spaß mit Andy Borg".Wie het heeft gemist kan het hier nog tot 6 januari 2020 zien.Andy Borg presenteert in deze kerstuitzending o.a. de volgende artiesten:Beatrice EgliRoberto BlancoJudith & MelDie jungen ZillertalerSemino RossiTom GaebelOesch die Dritten
 • Geri der Klostertaler - A Pflaster fürs Herz
  Gisteren, 6 december, verscheen het zevende solo album van Geri der Klostertaler.De vrienden van de volkstümliche partyhits kunnen zich verheugen want het nieuwe album "A Pflaster fürs Herz" van de Oostenrijkse volksmuziek- en Schlagerstar Geri der Klostertaler brengt een mix van volkstümliche partysound en moderne pop elementen."Een pleister voor het hart" zijn o.a. de titels "I schick dir mei Herz mit der Post", "Gemeinsam sind wir stark", "Ein Kind der Berge" en de gelijknamige song van het album "A Pflaster fürs Herz". Echte stemming van Geri der Klostertaler op elke party!Geri der Klostertaler op TV:18-01-2020 MDR/ORF "Wenn die Musi spielt - Winter Open Air"
 • MusikApostel feat. Allessa presenteren "Ich bin wer ich sein will"
  De MusikApostel in duet met Allessa presenteren de videoclip van het lied "Ich bin wer ich sein will".
 • Heino - Weniger ist mehr: Das Akustik album
  Het allereerste album van Heino in 1967 heette "Kein schöner Land in dieser Zeit". Hij presenteerde zijn publiek volksliederen in een voor die tijd passende sound.Voortaan waren Heino en het volkslied een begrip in de Duitse muziekwereld. Heino heeft met zijn fascinerende stem het volkslied voor de fans behouden. Het volkslied was een gelukstreffer voor Heino en Heino was een gelukstreffer voor het volkslied.Ook al gaat hij vandaag de dag soms andere muzikale wegen, toch zijn het de volksliederen die voor altijd met hem verbonden blijven.Met de cd "Weniger ist mehr: Das Akustik album", wat op 13 december verschijnt, presenteert Heino ons nog eenmaal de mooie oude liederen wat met zijn stem een onvergetelijke muziekbelevenis word.
 • Andreas Gabalier - Best of Volks-Rock'n 'Roller - Das Jubiläumskonzert
  Hét jubileumconcert in beeld en geluid!Pas afgelopen september 2019 bracht Andreas Gabalier zijn eerste terugblik op zijn carrière uit met "Best of Volks-Rock'n 'Roller". Nu kunnen de fans van de Oostenrijkse zanger zich ook op een daarbij behorende concert opname verheugen en wel in beeld en geluid: "Best of Volks-Rock'n 'Roller - Das Jubiläumskonzert live aus dem Olympiastadion München".Met 20 camera's, vijf camera's op rails en een Cineflex helicopter camera, plus een team van 400 mensen werd het concert opgenomen. Voor de regie was de niet geringe Hamish Hamilton verantwoordelijk, die al voor wereldsterren zoals de Rolling Stones of U2 werkte. Meer dan 30 live songs wachten op "Best of Volks-Rock'n 'Roller - Das Jubiläumskonzert live aus dem Olympiastadion München", daaronder hits zoals "I sing a Liad für di", "Sweet little Rehlein", "Amoi seg' ma uns wieder", "Mountain Man", "Hulapalu", "Verdammt lang her" en vele meer. "Best of Volks-Rock'n 'Roller - Das Jubiläumskonzert live aus dem Olympiastadion München" verschijnt op 6 december als dubbel dvd, blu ray disc en dubbel cd. Een fabelachtig concert, indrukkende opnamen, en een hoogtepunt voor elke fan is "Best of Volks-Rock'n 'Roller - Das Jubiläumskonzert live aus dem Olympiastadion München" van Andreas Gabalier.
 • Die Seer op de 1e plaats van charts
  Die Seer zijn in de Oostenrijkse album charts met hun nieuwe album "Analog" van 0 op de 1e plaats binnen gekomen.Het is de 12e nummer 1 notering van die Seer in Oostenrijk.Bandleider Fred Jaklitisch daarover: "Wij verheugen ons zeer, zijn dankbaar en nederig. Het is niet vanzelfsprekend voor ons! Een bijzondere dank aan alle vrienden van onze muziek, die ons in de loop van 23 jaar zo trouw begeleid hebben".Gustl Viertbauer (Viertbauer Promotion - Seer management) daarover: "De grootste dank is voor het Seer publiek. Velen daarvan begeleiden ons al meer dan 20 jaren. Deze trouw is iets heel bijzonders. Een hartelijk bedankt gaat ook naar onze organisators, mediapartners, het gehele Seer team en natuurlijk naar Fred, Sassy, Astrid, Tom, Wolfgang, Jürgen, Daniel en Dietmar (die Seer)!"
De foto's op deze site zijn alleen ter promotie van de artiesten en zullen niet verder gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Het nieuws is afkomstig van het Schlagerburo
X

Helaas / Unfortunately / Leider

U kunt geen gebruik maken van deze functie / You can not use this function / Sie können diese Funktion nicht verwenden