Immer Wieder Volksmusik

Oostenrijk
Oostenrijk
Welkom bij Immer Wieder Volksmusik. Het volksmuziek en schlager programma bij Radio Stad Montfoort, met de beste muziek uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Zuid Tirol.
Duitsland
Duitsland
De uitzending is elke zondag te beluisteren van 14.00 - 16.00. Radio Stad Montfoort is te ontvangen in de omgeving van Montfoort in de ether op 106.8 FM en op de kabel in Montfoort en Linschoten (analoog) op 102.9 FM.
Zwitserland
Zwitserland
Ook te beluisteren via internet (www.radiostadmontfoort.nl). Elke week is er een artiest van de week, met informatie over de artiest en drie singles.
Zuid Tirol
Zuid Tirol
Verder ook nog een agenda met tips van bijv. concerten, busreizen etz. Voor de rest, tussen alle muziek door, nieuws over de artiesten. Dus elke zondag van 14.00 - 16.00 : "IMMER WIEDER VOLKSMUSIK"

CD van de maand / Artiest van de Week

CD van de maand
CD van de maand
Artiest van de Week
Artiest van de Week
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In de maand juni 2016 is het album van Die Ladiner & Nicol Stuffer album van de maand

Tracks van de CD:

1 Was kann ich denn dafür (Something Stupid) 5-6-2016
2 Zu nah am Feuer 5-6-2016
3 Das Schicksal kennt deine Träume 5-6-2016
4 Mamma Maria 12-6-2016
5 Liebe ohne Leiden 12-6-2016
6 Fang das Licht 12-6-2016
7 Lady Sunshine And Mr. Moon 19-6-2016
8 Felicitá 19-6-2016
9 Gib auf dich acht, Nicol 19-6-2016
10 Ciao mi amore 26-6-2016
11 Zum letzten Mal an deiner Hand 26-6-2016
12 Du gehst fort 26-6-2016

Schlager nieuws

07 maart 2021

 • Uitzending gemist: Schlager-Spaß mit Andy Borg
  De SWR zond vanavond, 6 maart, de 28e aflevering van "Schlager-Spaß mit Andy Borg" uit.Wie het heeft gemist kan het hier nog tot 16.00u. op 5-4-2021 zien.Andy Borg presenteert weer een muzikale avond met o.a. de volgende artiesten:Daniel SommerJulian DavidVoXXClubStefan Mross & Anna-Carina WoitschackDunja RajterHet Quintett WenzelsteinVincent & FernandoTom Astor
 • Bernhard Brink presenteert "Lieben und Leben"
  Bernhard Brink presenteert zijn nieuwe single en videoclip "Lieben und Leben" van zijn gelijknamige album wat op 28-05-2021 verschijnt.
 • Florian Fesl - Romeo
  2020 was voor Florian Fesl een jaar met meerdere redenen om te vieren: eerst zijn 33-jarige verjaardag begin augustus, en zijn 20-jarig bühnejubileum. Nu volgt de volgende reden om de glazen te heffen: de verschijning van zijn nieuwe album "Romeo".Ondanks zijn jonge leeftijd kijkt Florian Fesl al op een lange en een succesvolle carrière terug. Optredens bij TV Total en de "Raab der Woche", publiekslieveling en winnaar van de ARD "Sommerhitparade", winnaar van de "Grand Prix der Volksmusik", talrijke tournees, live optredens, charts weken, gouden geluidsdragers, TV Shows en veel meer. Nu volgt na een 5-jarige pauze het nieuwe begin. Met de succesvolle producenten Gerd Jakobs en Mathias Roska waren vanaf het begin twee muzikale zwaargewichten aan boord, die op het nieuwe album van Florian Fesl voor het eerst samenwerkten. De eerste single "Ich will nur Liebe" in de zomer van 2019 liet al van zich horen: moderne Schlager met een zweem heimatgevoel. Voor de nieuwe songs konden eveneens succesvolle tekstschrijvers en componisten gewonnen worden zoals Tobias Reitz (Helene Fischer, Roland Kaiser e.v.a.), Alexander Scholz (Matthias Reim, Bernhard Brink e.v.a.) of Mihael Hercog (Semino Rossi, die Amigos e.v.a.) - om maar enkelen te noemen. Het nieuwe album bevat song en tekst creativiteit met hartstocht en zin in muziek.Het nieuwe album "Romeo" van Florian Fesl verschijnt op 12 maart en gelijktijdig verschijnt ook "Romeo (Limited Fanbox Edition)". Deze Limited Fanbox Edition bevat naast de reguliere cd "Romeo" een dvd, beker, sleutelhanger, hand gesigneerde foto en een sticker.
 • Eloy de Jong & Beatrice Egli in duet
  De Nederlandse Eloy de Jong en de Zwitserse Beatrice Egli hebben het duet “Bist du’s oder bist du’s nicht” als radio single uitgebracht en presenteren nu de videoclip.Zij is duidelijk zijn uitverkorene want Beatrice Egli mocht als enige gast op het actuele album “Auf das Leben – fertig los!” de microfoon met Eloy de Jong delen – geen wonder want ze kunnen het samen goed vinden en zijn inmiddels vrienden.
 • Indrukwekkende uitreikingen "Eins der Besten"
  Afgelopen zaterdag 27 februari werd live vanuit Sühl "Schlagerchampions 2020 - Das große Fest der Besten" uitgezonden.Presentator Florian Silbereisen opende de TV Show samen met Beatrice Egli en Ross Antony. Ze zongen een hit-mix wat de stemming er gelijk goed inbracht. Daarop volgend kwamen meer dan 30 artiesten voorbij. Florian kreeg de gehele avond tijdens de presentatie ondersteuning van Beatrice Egli en Ross Antony.De gouden "Eins der Besten" awards gingen dit jaar naar:Ramon Roselly als "beste zanger van het jaar" Ramon Roselly als "nieuwkomer van het jaar"Andrea Berg voor de "tour van het jaar"Thomas Anders & Florian Silbereisen voor hun duetalbum als "duo van het jaar"Marianne Rosenberg als "comeback van het jaar"Sarah Lombardi voor de "hit van het jaar" voor "Te amo, mi amor"Howard Carpendale voor zijn "Levenswerk"Daniela Alfinito als "zangeres van het jaar"Kerstin Ott kreeg een platina "Eins der Besten" voor het succes van haar album "Ich muss dir was sagen" in de afgelopen twee jaar.De "Eins der Besten" is een award van de ARD en ORF, in samenwerking met GfK.Naast de uitreikingen van de "Eins der Besten" waren er nog meer bekroningen want Giovanni Zarrella ontving voor zijn album "La vita é bella" 3-voudig goud en Matthias Reim ontving goud voor zijn album "MR20". Roland Kaiser en Maite Kelly ontvingen platina voor de single "Warum hast du nicht nein gesagt". Het is zeldzaam dat een single met goud word bekroond, laat staan platina! Tot slot werd Andrea Berg bekroond met 8-voudig platina voor haar "Best of" album uit 2001!In onderstaande videoclip Florian Silbereisen, Beatrice Egli en Ross Antony (met Corona kapsel) en hun hit-mix.
 • 8-voudig platina voor Andrea Berg
  Andrea Berg werd afgelopen zaterdag 27 februari verrast in de live TV Show "Schlagerchampions 2020 - Das große Fest der Besten".© Dominik BeckmannAndrea Berg haar jarenlange goede vriend Henning Krautmacher, de leadzanger van de Höhner, was als verrassing naar Sühl afgereisd om daar Andrea Berg te verrassen met 8-voudig platina voor haar "Best of album". Dit "Best of" album verscheen in 2001 en heeft al vele records gebroken. Het album stond in Duitsland 349 weken in de top 100 van de Duitse album charts en in Oostenrijk zelfs 670 weken, dat is bijna 13 jaar!!! Andrea Berg werd nu geëerd met 8-voudig platina voor meer dan 2.5 miljoen verkochte "Best of" albums in Duitsland.De verrassing was samen met Andrea Berg haar man Uli Ferber en het team van "Schlagerchampions 2020 - Das große Fest der Besten" in alle geheim georganiseerd en werd een grote verrassing voor Andrea Berg. Samen met Florian Silbereisen en Henning Krautmacher zong ze hierna haar grote hit "Du hast mich tausendmal belogen".
 • "Hunderttausend Schritte" wil Christian Lais maken
  Met "Hunderttausend Schritte" presenteert Christian Lais zijn nieuwe single van zijn album "Laut & Lais".Christian Lais is een muzikale duizendpoot. Hij overtuigt met discofox hits en zet met succesvolle radio hits actuele Schlager trends en maakt steeds weer indruk met sterke songs.Zijn nieuwe single "Hunderttausend Schritte" van zijn actuele album "Laut & Lais" is weer zo'n sterke titel, waarin hij ons slim en met levenservaring laat weten dat een levensweg niet altijd rechtuit verloopt en omwegen bevat. Dat er soms tegenslagen zijn om weer vooruitgang te maken. De kracht, gelatenheid en menselijke rijpheid van Christian Lais overtuigen hier bij elke noot."Hunderttausend Schritte" zijn vaak noodzakelijk om een doel te bereiken maar tenslotte, zo brengt de sympathieke zanger over, worden we beloont. Dan volgen we maar wat graag zijn muzikale weg met de titel "Hunderttausend Schritte" in het leven en in de Schlager charts.Hoe was het ook alweer: "Der Weg ist das Ziel" - in deze veel plezier bij elke stap.
 • Ramon Roselly presenteert "Komm und bedien dich"
  Ramon Rosellly presenteert de nieuwe single en videoclip "Komm und bedien dich" van zijn te verwachten nieuwe album "Lieblingsmomente" wat op 4 juni verschijnt. De song is origineel van Peter Alexander en stamt uit 1968.
De foto's op deze site zijn alleen ter promotie van de artiesten en zullen niet verder gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
X

Helaas / Unfortunately / Leider

U kunt geen gebruik maken van deze functie / You can not use this function / Sie können diese Funktion nicht verwenden