Immer Wieder Volksmusik

Oostenrijk
Oostenrijk
Welkom bij Immer Wieder Volksmusik. Het volksmuziek en schlager programma bij Radio Stad Montfoort, met de beste muziek uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Zuid Tirol.
Duitsland
Duitsland
De uitzending is elke zondag te beluisteren van 14.00 - 16.00. Radio Stad Montfoort is te ontvangen in de omgeving van Montfoort in de ether op 106.8 FM en op de kabel in Montfoort en Linschoten (analoog) op 102.9 FM.
Zwitserland
Zwitserland
Ook te beluisteren via internet (www.radiostadmontfoort.nl). Elke week is er een artiest van de week, met informatie over de artiest en drie singles.
Zuid Tirol
Zuid Tirol
Verder ook nog een agenda met tips van bijv. concerten, busreizen etz. Voor de rest, tussen alle muziek door, nieuws over de artiesten. Dus elke zondag van 14.00 - 16.00 : "IMMER WIEDER VOLKSMUSIK"

Immer Wieder Sonntags

 

Elke zondag van mei t/m augustus drie
artiesten van de uitzending van Immer Wieder Sonntags
met de nummers die ze tijdens de uitzending gezongen hebben

 

immer wieder sonntags

 

CD van de maand (Juni)

CD Cover So jung sind wir nur heute

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In de maand februari 2016 is het album van Wird Sind Spitze abum van de maand

Tracks van de CD:

  Titel Gedraaid op:
1 100x verrückter 14-2-2016
2 Verflogen im Wind 14-2-2016
3 Bärenstark 14-2-2016
4 Endlich Sommer 14-2-2016
5 Mein ganzes Leben 14-2-2016
6 Du bist mein Glück 14-2-2016
7 Die Sterne am Himmel 21-2-2016
8 Anne-Marie 21-2-2016
9 Nur im Traum 21-2-2016
10 Hey Kathi! 21-2-2016
11 Träumetanz 21-2-2016
12 Könn’ sie mal das Maul halten 28-2-2016
13 Hey Rosi 28-2-2016
14 Lederhosenland 28-2-2016
15 Wer fährt mich heim? 28-2-2016
16 Gib’s her 28-2-2016

Schlager nieuws

04 juni 2020

 • ZDF Fernsehgarten
  Zondag 7 juni van 11.50-14.00u. bij de ZDF "ZDF Fernsehgarten".Andrea Kiewel presenteert live vanuit Mainz o.a. de volgende artiesten: Mickie KrauseBringsMatze KnopSallyMichael Schulte
 • Schlagerlovestory 2020 - Das große wiedersehen
  Zaterdag 6 juni van 20.15-23.35u. bij de ARD "Schlagerlovestory 2020 - Das große wiedersehen".Eindelijk is het zover! Nadat in de afgelopen weken en maanden talrijke Schlagershows afgezegd zijn, of verschoven moesten worden, verheugd Florian Silbereisen zich op Das große wiedersehen" met de Schlagerstars. In zijn nieuwe Eurovisie show, die als live uitzending zonder publiek zal plaats vinden, presenteert hij o.a. de volgende artiesten:Andrea BergRoland KaiserHoward CarpendaleBen ZuckerDJ ÖtziGiovanni ZarellaAnna-Carina Woitschack & Stefan MrossSemino RossiDaniela Katzenberger & Lucas CordalisThomas AndersRamon RosellyMarianne Rosenberg"Zo verliefd hebben we de Schlager nog nooit gevierd", beloofd Florian, "Het word heel romantisch! Meer mag ik nog niet verraden..."
 • Uitzending gemist: Schlager-Spaß mit Andy Borg
  De SWR zond zaterdag 30 mei wederom een aflevering van "Schlager-Spaß mit Andy Borg" uit.Wie het heeft gemist kan het hier nog t/m 29 juni (16.00u.) zien.In deze aflevering, zonder publiek, presenteert Andy Borg o.a. de volgende artiesten:Oli P.Olaf BergerMichael MorganFernando ExpressIreen SheerWildecker Herzbuben"More than Words" (band van Stefanie Hertel, haar dochter Johanna Mross en man Lanny Lanner)
 • De Nockis - Alles Hits
  De Nockis zijn de succesvolste Schlagerband in Oostenrijk en bestaan inmiddels al bijna 40 jaar. Het succes van Gottfried Würcher en zijn metgezellen laat zich elk jaar zien tijdens het legendarische Nockisfest in Millstatt/Kärnten, waar de band regelmatig met goud of platina bekroont word. Reden genoeg om een overzicht van alle schitterende Nockis hits te maken wat op 19 juni op het album "Alles Hits" verschijnt. Naast de nieuwe en oude hits van de band bevat het "Best of" album twee nagelnieuwe songs, die de kwaliteit van de Nockis Hits geenszins tekort doen. De Pop Schlager "War's das schon" word als nieuwe single uitgebracht. De single stelt in de kern de volgende vraag, of het na een hete affaire verder gaat of dat de liefdesgeschiedenis nu ten einde komt. Men komt tot het besluit, dat de hoop blijft en het noodlot zal beslissen. Qua muziek is "War's das schon" een Schlager met een coole sound, power en veel gitaren. De song presenteert de Nockis met al hun sterke punten. De tekst is sexy en uit het echte leven. De muziek is modern en verbind de verschillende sounds gedurfd met elkaar. Daarbij komt Gottfried Würcher zijn stem, het kenmerkende van de Nockis. "War's das schon" brengt in zoverre alles met zich mee wat een Nockis hit moet hebben!De Nockis op TV:02-08-2020 ARD "Immer wieder Sonntags"
 • Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack presenteren "Stark wie zwei"
  Het is zover! Het nieuwe album "Stark wie zwei" van Anna-Carina Woitschack & Stefan Mross is vandaag 29 mei verschenen, en gelijktijdig presenteren ze de nieuwe gelijknamige single "Stark wie zwei".
 • Die Grubertaler al 3 weken in de top 3 van de Oostenrijkse charts
  Die Grubertaler staan met hun album "Echt Schlager, die große Fete" al voor de derde week in de top 3 van de Oostenrijkse album charts.Florian, Michael en Reinhard Klingenschmid, geliefd en bekend als die Grubertaler, hebben met hun actuele album "Echt Schlager, die große Fete" hun tot nu toe grootste succes in hun inmiddels 18-jarig durende carrière kunnen noteren. Sinds begin mei bestormen ze de eerste plaatsen in de internationale hitparades in het gehele Duitstalige taalgebied. In Oostenrijk is de nieuwe Grubertaler schijf een absolute bestseller en sinds 3 weken in de top 3 van de officiële Ö3 Austria top 40 charts te vinden.Die Grubertaler op TV:02-08-2020 ARD "Immer wieder Sonntags"
 • De MusikApostel presenteren "Ewig"
  De MusikApostel presenteren de nieuwe single en videoclip "Ewig" van hun nieuwe "Best of" album wat op 7 augustus verschijnt.Het album "Das Beste" is een dubbel cd en bevat 15 nieuwe songs waaronder de single "Ewig".
 • Thomas Anders & Florian Silbereisen presenteren "Versuch's noch mal mit mir"
  Thomas Anders & Florian Silbereisen presenteren hun nieuwe single en videoclip "Versuch's noch mal mit mir".Om de wachttijd te verkorten op hun gezamenlijke album "Das Album", wat op 5 juni 2020, verschijnt, komen Thomas Anders & Florian Silbereisen met hun nieuwste duet single "Versuch's noch mal mit mir".Thomas Anders & Florian Silbereisen op TV:6-6-2020 ARD Schlagerlovestory – Die total verliebte Frühlingsshow (zonder publiek)
De foto's op deze site zijn alleen ter promotie van de artiesten en zullen niet verder gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
X

Helaas / Unfortunately / Leider

U kunt geen gebruik maken van deze functie / You can not use this function / Sie können diese Funktion nicht verwenden