Uitzending 600

Immer Wieder Volksmusik

Oostenrijk
Oostenrijk
Welkom bij Immer Wieder Volksmusik. Het volksmuziek en schlager programma bij Radio Stad Montfoort, met de beste muziek uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Zuid Tirol.
Duitsland
Duitsland
De uitzending is elke zondag te beluisteren van 14.00 - 16.00. Radio Stad Montfoort is te ontvangen in de omgeving van Montfoort in de ether op 106.8 FM en op de kabel in Montfoort en Linschoten (analoog) op 102.9 FM.
Zwitserland
Zwitserland
Ook te beluisteren via internet (www.radiostadmontfoort.nl). Elke week is er een artiest van de week, met informatie over de artiest en drie singles.
Zuid Tirol
Zuid Tirol
Verder ook nog een agenda met tips van bijv. concerten, busreizen etz. Voor de rest, tussen alle muziek door, nieuws over de artiesten. Dus elke zondag van 14.00 - 16.00 : "IMMER WIEDER VOLKSMUSIK"

Immer Wieder Sonntags

 

Elke zondag van mei t/m augustus drie
artiesten van de uitzending van Immer Wieder Sonntags
met de nummers die ze tijdens de uitzending gezongen hebben

 

immer wieder sonntags

 

CD van de maand (Juni)

CD Cover So jung sind wir nur heute

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In de maand Mei is het album van de Domingos CD van de maand.

Tracks van de CD :

  Titel Gedraaid op
1 Sieben Wunder 3-5-2015
2 Pilot in der Nacht 3-5-2015
3 Ich lad dich ein nach Ibiza 3-5-2015
4 Ist es Wahrheit oder Lüge 10-5-2015
5 Wenn du auch 100 Mal 10-5-2015
6 Die Sterne von St. Tropez 10-5-2015
7 Ich fang dein Herz 17-5-2015
8 Nur mit dir sowieso 17-5-2015
9 An der Himmelstür 17-5-2015
10 Heute werd ich dich im Himmel verführen 24-5-2015
11 Zwei Herzen einer Liebe 24-5-2015
12 Der letzte Tanz 24-5-2015
13 Piloten-Hitmix 31-5-2015
14 Kölsch is Kölsch 31-5-2015

Schlager nieuws

07 augustus 2020

 • MusikApostel - Das Beste
  Ze zijn de discipelen van de Schlager en hun muziek is steeds actueel: De MusikApostel vieren een jubileum!Ter gelegenheid van hun jarenlange bestaan komen de MusikApostel met het album "Das Beste" met het beste van het beste uit hun carrière.Daarbij zijn op de dubbel cd "Das Beste", wat vandaag 7 augustus verscheen, 15 nieuwe titels, hun grootste hits en geliefde titels te horen. In totaal 40 titels met "Ich bin wer ich sein will", "Ewig", "Liebe in 4-D", "Mona Lisa", "Der Einzige" e.v.a.In onderstaande video het lied "Ich bin wer ich sein will" van de MusikApostel feat. Alessa.
 • Anna-Carina Woitschack & Stefan Mross presenteren de single "Blaue Lagune"
  Anna-Carina Woitschack & Stefan Mross presenteren hun nieuwe single en videoclip "Blaue Lagune" van hun album "Stark wie zwei".
 • Beatrice Egli - Bunt - Best of Beatrice Egli
  Beatrice Egli haar nieuwe titel "Bunt" kondigt haar "Best of" album "Bunt" aan.In de afgelopen zeven jaren heeft Beatrice Egli zich tot één van de meest geliefde en succesvolste zangeressen in de Duitstalige Schlagerwereld ontwikkeld. In 2020 neemt de sympathieke Zwitserse voor het eerst de tijd om op alles wat ze bereikt heeft terug te blikken. Met de midden augustus verschijnende "Best of" verzameling "Bunt" nodigt Beatrice Egli haar fans uit op een kleurrijke reis in het muzikale verleden. Als bijzondere verrassing bevat de samenstelling zes nieuwe bonus songs in een mooie 80-er jaren sound en met de titel "Bunt" stelt Beatrice Egli deze single voor.Met meer dan 1.5 miljoen verkochte geluidsdragers van haar tot nu toe zes verschenen studio albums, meer dan 380 miljoen streams van haar songs en video's, uitverkochte arena tournees door Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, evenals ontelbare awards en edelmetaal bekroningen is Beatrice Egli niet meer uit de Schlagerwereld weg te denken. Op het 23 tellende songs omvattende "Best of" album "Bunt" laat de 32-jarige Zwitserse de belangrijkste songs uit haar ongelofelijke carrière nog eenmaal de revue passeren. Te beginnen bij haar top 1 doorbraak single "Mein Herz", via de aanstekelijke motivatie hymne "Kick im Augenblick", tot aan de levenslustige song "Le Li La" van haar actuele album, werpt Beatrice Egli een blik terug op haar facettenrijke werk, terwijl ze gelijktijdig in de vorm van zes tot nu toe niet uitgebrachte songs naar voren kijkt.Naast het "Best of" album "Bunt" verschijnt er gelijktijdig op 14 augustus 2020 een "DeLuxe Version" van het album. Deze "DeLuxe Version" bevat naast de zes nieuwe titels Beatrice haar meest geliefde songs, maar ze zingt ook nieuwe songs in haar moedertaal het Zwitserduits, Frans en Italiaans.
 • ZDF Fernsehgarten
  Zondag 9 augustus van 11.50-14.10u. bij de ZDF "ZDF Fernsehgarten".Andrea Kiewel presenteert live vanuit Mainz o.a. de volgende artiesten:Dante ThomasLas KetchupHet motto in deze uitzending is zomer- & vakantiehits. Er is in deze uitzending en de daarop volgende uitzendingen eindelijk weer publiek aanwezig.
 • Immer wieder Sonntags
  Zondag 9 augustus van 10.03-12.00u. bij"de ARD "Ïmmer wieder Sonntags".Stefan Mross presenteert live vanuit het Europapark in Rust o.a. de volgende artiesten:Jürgen DrewsAntonia aus TirolAnita & Alexandra HofmannMelissa NaschenwengMarc PircherAngela WiedlRobin Leon
 • Uitzending gemist: Immer wieder Sonntags
  De ARD zond gisteren 2 augustus de 12e uitzending uit van "Immer wieder Sonntags" in 2020.Wie het heeft gemist kan het hier nog t/m zondag 9 augustus zien.Stefan Mross presenteert o.a. de volgende artiesten:Olaf Berger Die Grubentaler Nockis Olaf der Flipper Florian Fesl Oesch's die Dritten Bernd Stelter G.G. Anderson Rosanna RocciFlorian FeslJulian Reim
 • Uitzending gemist: Schlager-Spaß mit Andy Borg
  De SWR zond vanavond, 1 augustus" een nieuwe aflevering uit van "Schlager-Spaß mit Andy Borg".Wie het heeft gemist kan het hier nog tot 31 augustus (16.00.u.) zien.Andy Borg presenteert in deze uitzending o.a. de volgende artiesten:Heino en violist Yury Revichdie AmigosSigrid & MarinaJürgen Renfordtdie jungen ZillertalerGaby AlbrechtDaniela Alfinito
 • Fantasy viert met "10.000 bunte Luftballons" hun vijfde nummer 1 album
  "10.000 bunte Luftballons" is het vijfde Fantasy album wat de top van de officiële Duitse album charts behaalde en het derde album op rij waarmee ze de nummer 1 positie konden innemen. Het is het elfde studio album waarmee Fantasy hun schitterende succesgeschiedenis een volgend hoofdstuk toevoegt.Fantasy: "We zijn ongelofelijk trots en verheugen ons zeer dat we met ons nieuwe album "10.000 bunte Luftballons" opnieuw de top van de charts konden bereiken. Het is alles anders dan vanzelfsprekend en maakt ons zeer gelukkig. Wij bedanken op de eerste plaats onze fans, die ons ook in deze merkwaardige tijden trouw zijn gebleven en de triple überhaupt mogelijk hebben gemaakt".© Markus Hartmann (VP RCA & Ariola Music Germany): Fantasy is in deze bijzondere tijd een anker in de pop Schlager. Freddy en Martin veroveren weer de nummer 1 met een mooi album, wij zijn zeer gelukkig om hun partner te zijn".In de afgelopen weken en maanden was het vanwege de Corona pandemie alleen met heel veel fantasie mogelijk de eigen vier muren te verlaten en zich in een andere wereld te dromen. Op dit gebied zijn de heren van Fantasy nu al meer dan 20 jaar thuis - ter zake romantiek, vreugde en kippenvel atmosferen hebben ze tot vandaag de dag niks ingeboet. "10.000 bunte Luftballons" staat voor vreugde en plezier en moet de wereld een beetje bonter maken, luid de gedachte achter dit nieuwe, door Felix Gauder geproduceerde album, wat na het album "Casanova" uit 2019 13 Fantasy titels bevat. Ook al zijn Freddy en Martin volgens eigen zeggen qua zang en teksten een beetje terug naar hun roots gegaan, blijven ze hun herkenbare, moderne Fantasy sound trouw.Het Schlager duo heeft in zijn carrière meer dan 2 miljoen geluidsdragers verkocht, ontelbare uitverkochte concerten gespeeld en vijf albums na verschijning gelijk naar de top van de charts gevoerd. Met vijf "Echo" nominaties, drie "Die Eins der Besten" awards, evenals ettelijke gouden- en platina bekroningen behoren ze tot de succesvolste artiesten van Duitsland, die nu "10.000 bunte Luftballons" naar de Schlagerhemel sturen.Verder kunnen alle fans zich op de grote Casanova Arena Tour 2021/2022 verheugen, wat het duo vanaf september 2021 in meer dan 44 steden door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland voert.
De foto's op deze site zijn alleen ter promotie van de artiesten en zullen niet verder gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
X

Helaas / Unfortunately / Leider

U kunt geen gebruik maken van deze functie / You can not use this function / Sie können diese Funktion nicht verwenden