Immer Wieder Volksmusik

Oostenrijk
Oostenrijk
Welkom bij Immer Wieder Volksmusik. Het volksmuziek en schlager programma bij Radio Stad Montfoort, met de beste muziek uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Zuid Tirol.
Duitsland
Duitsland
De uitzending is elke zondag te beluisteren van 14.00 - 16.00. Radio Stad Montfoort is te ontvangen in de omgeving van Montfoort in de ether op 106.8 FM en op de kabel in Montfoort en Linschoten (analoog) op 102.9 FM.
Zwitserland
Zwitserland
Ook te beluisteren via internet (www.radiostadmontfoort.nl). Elke week is er een artiest van de week, met informatie over de artiest en drie singles.
Zuid Tirol
Zuid Tirol
Verder ook nog een agenda met tips van bijv. concerten, busreizen etz. Voor de rest, tussen alle muziek door, nieuws over de artiesten. Dus elke zondag van 14.00 - 16.00 : "IMMER WIEDER VOLKSMUSIK"

Artiest vd Week (Marlen Billii)

Marlen Billii

CD van de maand (Maart)

Alpenfever total easy

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

TitelGedraaid op
1Die Berge, die Täler - das ist meine Welt10/03/2019
2Ja jetzt ist Boarischzeit10/03/2019
3Am Berg drob'n10/03/2019
4Total Easy, Total Cool17/03/2019
5Die Alpen sind am Glühen17/03/2019
6Der Zauber der Berge17/03/2019
7I will lieber in die Berge24/03/2019
8Zauberfee mit Supercharme24/03/2019
9Bilder, die dein Herz mir malt24/03/2019
10Der DJ legt jetzt Boarisch auf31/03/2019
11Hey Prinzessin31/03/2019
12Wenn Berge träumen31/03/2019

Schlager nieuws

25 maart 2019

 • Dag van de Duitse taal
  Het is morgen 26 maart de "Dag van de Duitse taal". Sinds 2012 roept "Mach mit!" elk voorjaar één dag uit tot de ‘Dag van de Duitse taal’. Op deze dag zetten scholen en bedrijven in heel Nederland de Duitse taal in het zonnetje. De Dag van de Duitse taal 2019 vindt op 26 maart plaats met het thema Duitstalige muziek. Oftewel van Bach tot Helene Fischer, van Revolverheld tot Rammstein, van Herbert Grönemeyer tot Casper en van Nena tot Sido: met het motto Duitstalige muziek wordt duidelijk dat de Duitse taal niet alleen nuttig is, maar ook mooi en poëtisch.In het kader van het thema "Duitstalige muziek" van de "Dag van de Duitse taal" nam Boris Wagenaar van het Duitslandweb (onderdeel van het Duitsland instituut) contact op met verschillende muziekkenners waaronder Tiny Couperus van het SCHLAGERBURO om ook haar te vragen naar haar top 5 van Duitstalige muziek.Benieuwd wat Tiny haar top 5 Duitstalige muziek is? Dan snel hier klikken!
 • Costa Cordalis is uit het ziekenhuis ontslagen
  Costa Cordalis (74) is gisteren 22 maart uit het ziekenhuis ontslagen.Hij lag bijna een maand in een privé kliniek op Mallorca wegens het vasthouden van vocht (oedeem) in vooral zijn armen en benen. Costa Cordalis werd door zijn vrouw Ingrid (68) en zijn zoon Lucas (51) opgehaald uit de kliniek. Daarbij zat Costa Cordalis in een rolstoel. Het gaat nu beter met Costa Cordalis maar waarom zijn lichaam zo vreselijk veel vocht vast hield is tot nu toe niet bekend gemaakt door de familie Cordalis.
 • dArtagnan in de charts
  dArtagnan is met hun nieuwe album "In jener Nacht" op de 5e plaats van de Duitse charts binnen gekomen.Deze notering is nog beter dan het met hun goud bekroonde debuut album "Seit an Seit" dat het op de 7e plaats van de Duitse charts bracht. De jubel van de band is logischerwijze groot. De musketiers bedanken zich bij hun fans en ondersteuners: "Ere wie ere toekomt - en wel onze fans, die dit succes mogelijk hebben gemaakt! Chapeau vrienden!"Vanaf mei gaat de band op een uitgebreide tournee door Duitsland, en brengen ze hun nieuwe songs van het album "In jener Nacht" live bij de fans.
 • Nieuw album van Bernhard Brink in aantocht
  Bernhard Brink zijn nieuwe album "Diamanten" verschijnt op 21 juni a.s.Het nieuwe album "Diamanten" bevat o.a. ook een duet met Sonia Liebling en haar nieuwe album "Wunschlos glücklich" zal het duet ook bevatten. Haar nieuwe album zal tevens op 21 juni a.s. verschijnen.
 • Vanessa Mai heeft haar tournee verschoven
  Dinsdag 19 maart maakte Vanessa Mai op sociale media bekend dat ze haar aanstaande tournee "Schlager 2019 - Die Arena tour" verschuift.De reden daarvoor is volgens haar dat ze momenteel in een zeer creatief proces zit en er nu liederen ontstaan die ze ook tijdens de tournee wil zingen maar dat lukt niet voor de aanstaande tournee van 21 oktober 2019 t/m 16 november 2019. In totaal zou Vanessa Mai 20 concerten geven in deze periode en die zijn allemaal afgezegd. Merkwaardig is het feit dat de fans de kaarten terug moeten brengen waar ze de kaarten hebben gekocht en dat de kaarten niet geldig zijn voor de nog te plannen nieuwe tournee. Normaal gesproken blijven kaarten geldig voor een vervangende tournee.In elk geval was al duidelijk dat de hallen die geboekt waren te groot voor Vanessa Mai waren en er verschillende locaties al omgeboekt waren naar kleinere hallen.De fans van Vanessa Mai zijn niet blij met het verschuiven of beter gezegd het afzeggen van de tournee want velen hebben een vrije dag van hun werk genomen of een hotel geboekt om naar één of meerdere van haar concerten tijdens de "Schlager 2019 - Die Arena - tour" te gaan.
 • Semino Rossi komt met een nieuw album
  Met zijn laatste studioalbum "Ein Teil von mir" heeft Semino Rossi zich twee jaar geleden op een absoluut toppunt van zijn werk gepresenteerd en ook een nieuwe muzikale zijde van zichzelf laten zien. Het album "Ein Teil von mir" schoot op de 1e plaats van de Oostenrijkse charts, op de 2e plaats van de Zwitserse hitparade en op de 4e plaats van de Duitse charts. In aansluiting werd het album met goud bekroond.Nu verrast de zanger met Argentijnse roots de fans met zijn nieuwe hit "Das verflixte 7. Jahr". De single is de eerste voorbode van zijn volgende studioalbum "So ist das Leben". Semino presenteerde deze single afgelopen zaterdag 16 maart in de TV Show "Alle singen Kaiser - Das große Schlagerfest". Met "Das verflixte 7. Jahr" vervolgd Semino de succesvolle sound van zijn laatste album "Ein Teil von mir". Het nieuwe album "So ist das Leben" verschijnt op 14-06-2019.
 • Die Helene Fischer Show
  Ook in 2019 zal er "Die Helene Fischer Show" zijn. Dat bevestigde ZDF entertainment chef Oliver Heidemann. "De Helene Fischer Show tijdens de kerst is een succesvolle samenwerking die we ook dit jaar voortzetten".Voor dit jaar staat "Die Helene Fischer Show" wederom gepland op 1e kerstdag 2019.
 • Andrea Berg komt met de single "Die geheimen Träumer"
  Andrea Berg komt met de single "Die geheimen Träumer" van haar nieuwe album "Mosaik", wat op 5  april verschijnt.Met de hit "Die geheimen Träumer" presenteert Andrea Berg de tweede radio single van haar nieuwe album "Mosaik". De song gaat over een geheime liefde, de fantasie in de nacht is de levenselixer. Twee uit verschillende werelden, zoals de maan en de zon. Alleen in hun geheime dromen kunnen ze tot elkaar komen.De tekst is van Andrea Berg en René Baumann, en de muziek is van Oliver Lukas en Jens Lühmann. Geproduceerd is de song door Al King, René Baumann en Alexs White.
De foto's op deze site zijn alleen ter promotie van de artiesten en zullen niet verder gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Het nieuws is afkomstig van het Schlagerburo
X

Helaas / Unfortunately / Leider

U kunt geen gebruik maken van deze functie / You can not use this function / Sie können diese Funktion nicht verwenden