Immer Wieder Volksmusik

Oostenrijk
Oostenrijk
Welkom bij Immer Wieder Volksmusik. Het volksmuziek en schlager programma bij Radio Stad Montfoort, met de beste muziek uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Zuid Tirol.
Duitsland
Duitsland
De uitzending is elke zondag te beluisteren van 14.00 - 16.00. Radio Stad Montfoort is te ontvangen in de omgeving van Montfoort in de ether op 106.8 FM en op de kabel in Montfoort en Linschoten (analoog) op 102.9 FM.
Zwitserland
Zwitserland
Ook te beluisteren via internet (www.radiostadmontfoort.nl). Elke week is er een artiest van de week, met informatie over de artiest en drie singles.
Zuid Tirol
Zuid Tirol
Verder ook nog een agenda met tips van bijv. concerten, busreizen etz. Voor de rest, tussen alle muziek door, nieuws over de artiesten. Dus elke zondag van 14.00 - 16.00 : "IMMER WIEDER VOLKSMUSIK"

Artiest vd week

 

 IMMER WIEDER VOLKSMUSIK

JAAROVERZICHT 2019

CD VAN DE MAAND

Die riabig'n Tiroler, Alpin KG, Alpenfever

Roland Kaiser, Schlager Piloten, Calimeros

Beatrice Egli, Nockis, Hansi Hinterseer

Fantasy, Mario & Christoph, Kastelruther Spatzen

 

CD van de maand (December)

feuervogel flieg

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

TitelGedraaid op
1Ich schick Dir einen Ballon05-05-19
2Alles das bist Du05-05-19
3Piano Italiano05-05-19
4Diese Sünde würde Gott verzeihn05-05-19
5Zwei Herzen ein Sirtaki05-12-19
6Sieben Wunder hat die Erde05-12-19
7Musik aus Italia05-12-19
8Lass mich der Captain deines Herzens sein (Version 2019)05-12-19
9Heartbreak Airlines05-19-19
10Lass uns fliegen05-19-19
11Die goldenen Sterne von Bali05-19-19
12Komm doch mit05-19-19
13Lass uns das Meer seh´n05-26-19
14Nur der Mond hat uns gesehen05-26-19
15Millionen von Rosen05-26-19
16Lass mich der Captain deines Herzens sein (Basic Music PartyFox Remix)niet
17 "Schlagerpiloten - Rundflugmix05-26-19

Schlager nieuws

25 februari 2020

 • Alex Pezzei presenteert de videoclip "Ich schwöre bei Gott"
  Alex Pezzei presenteert de videoclip van zijn single "Ich schwöre bei Gott". Geproduceerd werd zijn nieuwe single "Ich schwöre bei Gott" door de Berlijnse componist Martin de Vries (Wolfgang Ziegler, Michelle) en de tekst is van Marc Hiller (Ella Endlich, Helene Fischer).Met zijn nieuwe muziek wil Alex Pezzei 2020 tot zijn hit jaar maken.
 • Anna-Maria Zimmermann - Das Beste von Anna
  Anna-Maria Zimmermann brengt op 13 maart het album "Das Beste von Anna" uit."Das Beste von Anna" is de titel van het Best of album van Anna-Maria Zimmermann, en achter deze titel verbergt zich veel meer dan een rij hits. Van de in totaal 23 songs zijn er 5 nieuwe songs in de partystijl van Anna-Maria Zimmermann, en natuurlijk mogen de grote hits niet ontbreken zoals "1000 Träume weit (Torneró)", "Wer ist dieser DJ?", "7 Wolken" of "Amore mio". Al deze hits zijn of geremasterd of zoals de grootste hit "1000 Träume weit" in een nieuwe versie op dit album te horen. "Das Beste von Anna" is een modern en muzikaal fris overzicht uit de 10-jarige carrière van Anna-Maria Zimmermann.
 • DJ Ötzi presenteert "Der hellste Stern (Böhmische Traum)"
  DJ Ötzi presenteert de videoclip van zijn actuele single "Der hellste Stern (Böhmische Traum)" van zijn album "20 Jahre DJ Ötzi - Party ohne Ende (Gold Edition)", wat op 13 maart verschijnt.
 • Bermhard Brink & Sonia Liebing op de 1e plaats
  Bernhard Brink & Sonia Liebing zijn met hun duet single "Du hast mich einmal zu oft angesehen" op de 1e plaats van de Duitse Airplay charts terecht gekomen.In Oostenrijk kwam het duet deze week op de 9e plaats van de top 10.De op 31 januari 2020 uitgebrachte video heeft inmiddels al meer dan 425.000 clicks.© Arjang Varahram Met knetterende gevoelens speelt het onweerstaanbare duet "Du hast mich einmal zu oft angesehen" van Schlagertitaan Bernhard Brink en Schlagerlieveling Sonia Liebing.Het duet "Du hast mich einmal zu oft angesehen" is uitgebracht op Bernhard Brink zijn actuele album "Diamanten" en op Sonia Liebing haar actuele album "Wunschlos glücklich".Bernhard Brink & Sonia Liebing op TV:28-03-2020 MDR (20.15u.) "Die Party mit Ross Antony"
 • Luca Hänni doet mee met "Let's dance"
  Morgen, 21 februari, word de eerste RTL TV Show van het Duitse "Let's dance 2020" uitgezonden. De Zwitserse Schlagerzanger Luca Hänni doet mee en wil natuurlijk winnen. Zingen kan de "Deutschland sucht den Superstar" winnaar Luca Hänni (25) goed, maar heeft nu als doel de dans ster van 2020 te worden. Een voorproefje was er al bij "Dance Dance Dance" te zien, en dat was veelbelovend want hij behaalde de 1e plaats. Of het hem nu weer lukt in het nieuwe seizoen van "Let's dance" is afwachten. Luca Hänni werd op 8 oktober 1994 geboren in Bern en is zanger, muzikant, songschrijver en model. Bekendheid kreeg hij door het winnen van "Deutschland sucht den Superstar" in 2012. Een muzikaal multi-talent: Hij zingt, componeert, speelt piano, gitaar en slagwerk. Zijn eerste single kwam in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland gelijk op de 1e plaats en werd in Zwitserland binnen 4 dagen goud. Naast zijn muzikale carrière creëert Luca kleding, staat als model voor de camera en geeft het tijdschrift "Stories" uit.Luca staat regelmatig met zijn band en dansers op internationale podia en niet alleen zijn fans zijn zeer enthousiast over zijn shows en unplugged performances, maar ook de media. Hij had in de loop van zijn carrière een "Echo" nominatie en kreeg talrijke prijzen zoals de "Hollywood Music Media Award", de "Swiss Music Award" en de "Wild and Young Award". Luca Hänni deed in 2019 voor Zwitserland mee aan het Eurovisie songfestival en belande in Tel Aviv op de 4e plaats met zijn song "She got me". Met meer dan 50 miljoen streams is "She got me" Luca zijn succesvolste hit en behaalde in kort tijd de platina status.Velen zullen Luca Hänni kennen van zijn duet met Helene Fischer tijdens "Die Helene Fischer Show" in 2018 toen ze samen zijn lied "Bei mir" zongen.Toi, toi, toi voor Luca Hänni maar ook voor John Kelly (52) van The Kelly family want ook hij doet mee.
 • Alex Pezzei komt met de single "Ich schwöre bei Gott"
  Hij bezingt grootse gevoelens en neemt zijn luisteraars mee op een muzikale reis vol euforie, levenslust, hartstocht en vaak ook diepgaand en melancholisch. Niet alleen op zijn harmonica, ook met zijn teksten bediend Alex Pezzei een breed toetsenbord met stemmingen, steeds afwisselend tussen jeugdige luchtigheid en nadenkende rijpheid. Geen wonder want de charmante Zuid-Tiroler kan als 29-jarige al op een lange loopbaan als volbloed muzikant terug blikken.Al in 2009 en 2010 nam hij deel aan de "Grand Prix der Volksmusik" en kwam beide keren tot in de finale. Parallel daarvan bracht hij twee albums uit en had TV optredens in o.a. "Musikantenstadl" en "Immer wieder Sonntags". In de jaren daarna concentreerde Alex zich volledig op zijn live optredens en stond de afgelopen 15 jaren meer dan 1500 keer op bühnen in geheel Europa.Met zijn nieuwe single "Ich schwöre bei Gott" laat de 29-jarige een sensibele kant zien en nodigt de luisteraars uit met gevoelige zinnen om zich met hem samen in zijn verlangens en dromen te verliezen. De voormalige jonge jongen met de harmonica is gerijpt en tot een zelfbewuste jonge man uitgegroeid, die af en toe ernstig over het leven reflecteert, maar zijn verfrissende charme en zijn aanstekelijke levensvreugde heeft behouden. Met zijn hartstocht voor de moderne Schlager verovert hij de harten van zijn luisteraars in een handomdraai!
 • Uitzending gemist: Schlager-Spaß mit Andy Borg
  De SWR zond afgelopen zaterdag, 15 februari, weer een uitzending van "Schlager-Spaß mit Andy Borg" uit.Wie het heeft gemist kan het hier nog tot 15 maart 2020 zien.Andy Borg presenteert in deze uitzending o.a. de volgende artiesten:Lucas CordalisFantasyLinda FellerMarc PircherDie LadinerNicol StufferTony Marshall
 • 11e nummer 1 album voor die Amigos
  De Amigos starten met hun 11e nummer 1 album in hun 50-jarig jubileum jaar!Ter gelegenheid van hun 50-jarig bühne jubileum brachten de Amigos hun album "50 Jahre: Unsere Schlager von damals" uit. Dit album kwam gelijk van 0 op de 1e plaats van de officiële Duitse album charts en daarmee kunnen de beide broers uit Hessen hun 11e nummer 1 album op hun naam schrijven!Bernd en Karl-Heinz daarover: "We zijn waanzinnig blij dat onze Schlager von damals vandaag de dag zo goed aankomen. Als wij onze zelfgeschreven teksten en zelf gecomponeerde melodieën zingen, voelt het voor ons weer als vroeger aan. Alleen de fans zijn er nu volledig bij. Dat het ons met dit jubileum album ook lukt om aan de top van de Duitse charts te komen, bevestigd ons er in dat we 50 jaar geleden al de juiste weg zijn ingeslagen. Heel veel dank aan onze producent Mike Dorth, die in de studio onze taal spreekt en ook met ons het begin van onze start met deze opnieuw opgenomen songs gezamenlijk in de nieuwe tijd overgezet heeft".© Kerstin Joenssson
De foto's op deze site zijn alleen ter promotie van de artiesten en zullen niet verder gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Het nieuws is afkomstig van het Schlagerburo
X

Helaas / Unfortunately / Leider

U kunt geen gebruik maken van deze functie / You can not use this function / Sie können diese Funktion nicht verwenden