Uitzending 600

Immer Wieder Volksmusik

Oostenrijk
Oostenrijk
Welkom bij Immer Wieder Volksmusik. Het volksmuziek en schlager programma bij Radio Stad Montfoort, met de beste muziek uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Zuid Tirol.
Duitsland
Duitsland
De uitzending is elke zondag te beluisteren van 14.00 - 16.00. Radio Stad Montfoort is te ontvangen in de omgeving van Montfoort in de ether op 106.8 FM en op de kabel in Montfoort en Linschoten (analoog) op 102.9 FM.
Zwitserland
Zwitserland
Ook te beluisteren via internet (www.radiostadmontfoort.nl). Elke week is er een artiest van de week, met informatie over de artiest en drie singles.
Zuid Tirol
Zuid Tirol
Verder ook nog een agenda met tips van bijv. concerten, busreizen etz. Voor de rest, tussen alle muziek door, nieuws over de artiesten. Dus elke zondag van 14.00 - 16.00 : "IMMER WIEDER VOLKSMUSIK"

Artiest vd week (Hosenstricker)

Hosenstricker

 

CD van de maand (September)

Fantasy new

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

TitelGedraaid op
1Es hört nie auf 3-11-2019
2Darüber müssen wir mal küssen 3-11-2019
3Es sind die Träume jede Nacht (Sehnsucht) 3-11-2019
4Schau in mein Herz 3-11-2019
5Tausendmal zum letzten Mal 10-11-2019
6I bin da wenn fliagn willsch 10-11-2019
7Dann ist es Liebe 10-11-2019
8Bald geht's dir wieder gut 10-11-2019
9Ich werde immer für dich da sein 17-11-2019
10Im Namen der Liebe 17-11-2019
11Schreib auf meine Gänsehaut 17-11-2019
12Das Beste an mir bist du 17-11-2019
13Am Ende vom Horizont 24-11-2019
14Mi Corazon 24-11-2019
15Rawata Song (Neuaufnahme 2019) 24-11-2019

Schlager nieuws

01 oktober 2020

 • Dorfrocker - Landgemacht
  De Dorfrocker brengen hun inmiddels 10e album uit op 2 oktober.Met de nieuwe cd "Landgemacht" laten de Dorfrocker zien wat voor hun - juist in deze turbulente tijden - echt telt. Dat is hun landelijke heimat, hun familie wortels, evenals de cohesie.In de stemmingsvolle openingssong "Hurra das ganze Dorf ist da" maar ook in songs zoals "Frisch gemähtes Gras (ist unsere Droge)" beschrijven ze zelfbewust de voorkeur voor het landleven. Met "Engelbert Strauss" is bovendien hun hitsingle uit 2019 op het album vertegenwoordigd, en met "Alter Falter" staat inmiddels de volgende hit single al klaar. Niet alleen de Dorfrocker zelf zijn Landgemacht, maar ook hun songs, welke allemaal in hun Fränkische landelijke heimat zijn ontstaan - zelf geproduceerd.Dat de Dorfrocker daarnaast ook nog bijna alle titels zelf schrijven laat zien dat ze wat te zeggen hebben. Bijvoorbeeld de song voor hun geliefde - maar helaas tijdens de Corona tijd gestorven - "Oma Hanna". Of ook met de bonustitel en dank-je-wel song aan alle "Stille Helden". De "Home-made" video van deze emotionele ballade werd afgelopen voorjaar al een hit op internet.
 • ZDF Fernsehgarten
  Zondag 4 oktober van 11.50-13.50u. bij de ZDF "ZDF Fernsehgarten".Andrea Kiewel presenteert in deze laatste reguliere "ZDF Fernsehgarten" van 2020 o.a. de volgende artiesten:????
 • Giovanni Zarrella krijgt muziekshow bij de ZDF
  Giovanni Zarrella (42) krijgt zijn eigen muziekshow bij de ZDF en word zo de opvolger van Carmen Nebel die nog wel haar benefiet shows zal presenteren bij de ZDF.Vanaf 2021 zal de presentator en zanger het ZDF entertainment versterken en op primetime een nieuwe muziekshow presenteren."Giovanni Zarrella is een heel groot talent, hij vereent bühne presentatie, muzikaliteit en een grote spelvreugde. Met hem samen ontwikkelen we een Schlagershow, waar alle fans alvast nieuwsgierig naar mogen zijn", zei de ZDF entertainment chef Dr. Oliver Heidemann."Wat een eer, om op de zaterdagavond om 20.15u. op deze tv zender de kijkers te mogen begroeten. Dat is voor mij een waar geworden droom. Samen met de ZDF willen we artiesten een volgende grote bühne bieden, en om de mensen thuis warmte en goed entertainment te schenken. Ik verheug me op alles wat komt en kan het nauwelijks afwachten tot het begint", aldus Giovanni Zarrella.De als zanger van de band Bro'Sis bekend geworden Zarrella blikt al op een lange muziek- en tv-carrière terug. Naast de presentatie van muziek formats werd hij de afgelopen jaren vooral opgemerkt als een succesvolle Schlagerzanger. Zijn actuele album "La vita è bella" is een groot charts succes.De nieuwe muziek show zal op de zaterdagavond om 20.15u. uitgezonden worden en start in de herfst van 2021. Naast de muziek shows zal Giovanni Zarrella voor de ZDF ook een meerdelig format opnemen wat komende zomer overdag uitgezonden word. De titel en uitzenddatums voor de geplande formats worden op een later tijdstip bekend gemaakt. SCHLAGERBURO: Echt schitterend dat Giovanni Zarrella de Schlagertraditie bij de ZDF voortzet met een grote zaterdagavond show. Giovanni is spontaan, zeer professioneel en brengt een vleugje bella Italia mee. Dansen kan hij ook want in 2017 deed hij mee met "Let's dance" van de Duitse RTL en behaalde de halve finale. De mega deal die hij heeft afgesloten met de ZDF is voor drie jaar en bevat 12 TV muziekshows op de zaterdagavond.
 • Uitzending gemist: Schlager-Spaß mit Andy Borg
  De SWR zond vanavond 26 september weer een aflevering uit van "Schlager-Spaß mit Andy Borg"Wie het heeft gemist kan het hier nog tot 25 oktober 2020 (16.00u.) zien.Andy Borg presenteert in het gezellige wijnlokaal o.a. de volgende artiesten:Géraldine OlivierDie SchlagerpilotenGraham BonneyJulia LindholmDie MayrhofnerJonny HillMonique
 • Angela Wiedl - Herzperlen
  De koningin van de volkstümliche Schlagers presenteert haar nieuwe album "Herzperlen".Angela Wiedl zorgt met de cd "Herzperlen" voor de mooiste liederen in de herfst van 2020.Ook na 40 jaar bühne ervaring voelt ze de liefde voor de muziek, wat haar fans emotioneel bereikt en tot nadenken stemt.Het album bevat als bonustitels "Die Kraft der Liebe" wat ze samen met haar man Uwe (Die Schäfer) en hun dochter Gina heeft opgenomen, en in de titel "Gina Maria" stelt Angela Wiedl op haar nieuwe album de verbondenheid van haar familie op de voorgrond. Het album "Herzperlen" van Angela Wiedl verscheen vandaag 25 september 2020.
 • Oswald Sattler - Die Bergkristall Messe
  Oswald Sattler zijn nieuwe religieuze album heet "Die Bergkristall Messe".Het is een album wat genezing brengt en is als een pleister voor de ziel in moeilijke tijden. Oswald Sattler is sinds jaar en dag een bestendige pijler van eerlijkheid, waarachtigheid en het geloof. De "Bergkristall Messe" verbind in de albumnaam twee wezenlijke punten uit Oswald Sattler zijn leven. De liefde voor de natuur en zijn sterke geloof. Mooi als een bergkristal, en met religieuze inhoud, laat Oswald Sattler zijn dragende stem de Goddelijke kracht ervaren. Vol rust laten zijn kerkenliederen de mensen zich tot zich zelf en ook tot God vinden. Deze weg naar God komt al sinds tientallen jaren in zijn meestal uitverkochte kerkenconcerten tot uitdrukking. Het album "Die Bergkristall Messe" vereent oeroude pijlers ("Kyrie", "Gloria", "Halleluja", "Santus") van de heilige mis met volksmuziektitels die een religieuze inhoud hebben. Oswald Sattler ziet zijn bijzondere stem als een door God gegeven gave, waarmee hij het leven van de mensen een beetje lichter wil maken. En juist dit door God geschonken licht schijnt als een kristal prisma door de schitterende "Bergkristall Messe".De nieuwe cd "Die Bergkristall Messe" van Oswald Sattler verschijnt morgen 25 september 2020.
 • Andy Borg presenteert de single "Es war einmal"
  Andy Borg presenteert van zijn nieuwe album "Es war einmal" de gelijknamige single en videoclip.
 • Chris Cronauer presenteert de song voor het Oktoberfest thuis
  Chris Cronauer presenteert met "Mei des basst scho" de song voor het Oktoberfest thuis.Chris Cronauer is pas 24 jaar jong maar heeft inmiddels een succesvolle balans wat zich in indrukwekkende aantallen laat samenvatten: 7 x goud-, 6 x platina- en 1 x een diamant award. De grip zal de sympathieke Beier uit het mooie Freising bij München met zijn innemende lach niet verliezen. Chris Cronauer weet juist vanwege zijn succes, dat talent ook hard werken en een lange adem verlangt om te kunnen schitteren. Al op zijn 12e levensjaar schreef, tekste, componeerde, arrangeerde en produceert Chris Cronauer liederen, film- en tv muziek, die allang buiten de landsgrenzen bekend zijn. Charts acts zoals Nico Santos, Stereoact en SJUR zweren bij de creativiteit van Chris Cronauer maar ook de verantwoordelijken van de ARD serie "Tatort" en de producenten van de bioscoop hit "Fack ju Göhte". In maart 2020 verscheen Chris Cronauer zijn single "Mega" - een verfrissende en tijdloze Popschlager hymne. De song kreeg een half miljoen klicks op youtube, meer dan een miljoen oproepen bij Spotify en de vele andere streaming diensten. "Mega" werd daarmee een goede voorbode voor de nieuwe single "Mei des basst scho" van Chris Cronauer."Mei des basst scho" heeft een bijzondere combinatie: traditie treft het moderne. Chris Cronauer brengt zijn Beierse roots gelijk aan het begin van de song met een aan deze tijd passende jodel op tafel, wat in een mooie frisse latin sound overgaat. Met deze verbinding steekt Chris een coole party knaller aan in Beiers dialect, wat perfect als motto song voor de "Wiesn 2020" gepast had - ware het niet dat het Oktoberfest in München afgezegd werd om de wel bekende redenen. Maar ook zonder de blauw-wit geblokte magie lukt het "Mei des basst scho" moeiteloos om vrolijkheid te verbreiden."Mei des basst scho" is de tweede voorbode van Chris Cronauer zijn komende album "Dankbar" wat in het voorjaar van 2021 verschijnen zal.
De foto's op deze site zijn alleen ter promotie van de artiesten en zullen niet verder gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
X

Helaas / Unfortunately / Leider

U kunt geen gebruik maken van deze functie / You can not use this function / Sie können diese Funktion nicht verwenden