Immer Wieder Volksmusik

Oostenrijk
Oostenrijk
Welkom bij Immer Wieder Volksmusik. Het volksmuziek en schlager programma bij Radio Stad Montfoort, met de beste muziek uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Zuid Tirol.
Duitsland
Duitsland
De uitzending is elke zondag te beluisteren van 14.00 - 16.00. Radio Stad Montfoort is te ontvangen in de omgeving van Montfoort in de ether op 106.8 FM en op de kabel in Montfoort en Linschoten (analoog) op 102.9 FM.
Zwitserland
Zwitserland
Ook te beluisteren via internet (www.radiostadmontfoort.nl). Elke week is er een artiest van de week, met informatie over de artiest en drie singles.
Zuid Tirol
Zuid Tirol
Verder ook nog een agenda met tips van bijv. concerten, busreizen etz. Voor de rest, tussen alle muziek door, nieuws over de artiesten. Dus elke zondag van 14.00 - 16.00 : "IMMER WIEDER VOLKSMUSIK"

CD van de maand / Artiest van de Week

CD van de maand
CD van de maand
December 2020 Fantasy Weisse weihnachten mit Fantasy
Artiest van de Week
Artiest van de Week
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

TitelGedraaid op
1Sie sagte doch sie liebt mich08-02-20
2Sie hat es wieder getan08-02-20
3Sie ist wieder da08-02-20
4Versuch's nochmal mit mir08-02-20
5Rucksicht08-09-20
6Deine oder meine08-09-20
7Meine beste melodie08-09-20
8Risiko08-09-20
9Freunde wie wir08-16-20
10Geliebt, gelacht , geweint08-16-20
11Du kannst ein sieger sein08-16-20
12Wie ein grosses feuerwerk08-16-20
13|Starker als die zeit08-23-20
141000.000 wunder08-23-20
15Ein kleiner moment08-30-20
16Wenn der himmel uns umarmt08-30-20
17Weiter als der horizont08-30-20

Schlager nieuws

01 maart 2021

 • "Hunderttausend Schritte" wil Christian Lais maken
  Met "Hunderttausend Schritte" presenteert Christian Lais zijn nieuwe single van zijn album "Laut & Lais".Christian Lais is een muzikale duizendpoot. Hij overtuigt met discofox hits en zet met succesvolle radio hits actuele Schlager trends en maakt steeds weer indruk met sterke songs.Zijn nieuwe single "Hunderttausend Schritte" van zijn actuele album "Laut & Lais" is weer zo'n sterke titel, waarin hij ons slim en met levenservaring laat weten dat een levensweg niet altijd rechtuit verloopt en omwegen bevat. Dat er soms tegenslagen zijn om weer vooruitgang te maken. De kracht, gelatenheid en menselijke rijpheid van Christian Lais overtuigen hier bij elke noot."Hunderttausend Schritte" zijn vaak noodzakelijk om een doel te bereiken maar tenslotte, zo brengt de sympathieke zanger over, worden we beloont. Dan volgen we maar wat graag zijn muzikale weg met de titel "Hunderttausend Schritte" in het leven en in de Schlager charts.Hoe was het ook alweer: "Der Weg ist das Ziel" - in deze veel plezier bij elke stap.
 • Ramon Roselly presenteert "Komm und bedien dich"
  Ramon Rosellly presenteert de nieuwe single en videoclip "Komm und bedien dich" van zijn te verwachten nieuwe album "Lieblingsmomente" wat op 4 juni verschijnt. De song is origineel van Peter Alexander en stamt uit 1968.
 • Willkommen bei Carmen Nebel - Das große Abschied
  Op zaterdag 13 maart meld Carmen Nebel zich om 20.15u. bij de ZDF met haar zaterdagavond Show, live uit Berlijn. Zonder publiek in de zaal maar met veel prominenten uit de muziek en entertainment is het voor de 83e en laatste keer tijd voor "Willkommen bei Carmen Nebel".De meest geliefde sterren uit 18 jaren en 82 afleveringen zingen de lievelingssongs van de presentatrice en zorgen voor de één of andere verrassing. Erbij zijn o.a. Howard Carpendale, Marianne Rosenberg, DJ Ötzi & Nik P., Beatrice Egli, Andy Borg, Angelika Milster, Maite Kelly, Rolando Villazón, Sascha Grammel, Andreas Gabalier, Karat en vele andere verrassingsgasten. De ZDF kijkers mogen zich ook dit jaar en de komende beide jaren op de kerstshows met Carmen Nebel verheugen. De ZDF heeft het contract met de geliefde presentatrice voor deze TV Show tot eind 2023 verlengd.Op 12 maart verschijnt de CD "Willkommen bei Carmen Nebel" met optredende artiesten van "Willkommen bei Carmen Nebel" op 13 maart. Daarnaast verschijnt op 12 maart ook een 3 CD-BOX "Willkommen bei Carmen Nebel - Das Beste" met songs uit 18 jaar "Willkommen bei Carmen Nebel".
 • Roland Kaiser presenteert "Gegen die Zeit"
  Roland Kaiser presenteert de nieuwe single en videoclip "Gegen die Zeit" van zijn album "Alles oder Dich (Edition 2020).
 • Schlagerchampions 2021 - Das große Fest der Besten
  Zaterdag 27 februari van 20.15-23.30u. bij de ARD "Schlagerchampions 2021 - Das große Fest der Besten". Florian rolt de rode loper uit voor de sterren van het jaar die door bijzondere successen, originele ideeën of nieuwe trends maatstaven gezet hebben. Op de gastenlijst staan o.a.:Andrea BergRoland KaiserNo AngelsSarah LombardiPietro LombardiGiovanni ZarrellaHoward CarpendaleRoss AntonyThomas Anders
 • Santiano & Nathan Evans met nieuwe single "Wellerman"
  Santiano, de giganten van de Shanty rock zingen met de shootingstar Nathan Evans uit Schotland, die met zijn versie van "Wellerman" momenteel de toppen van de charts verovert. Al bijna 10 jaar viert Santiano als succesvolste Shanty rock band van Europa met haar moderne interpretatie van traditionele zee Shanty's het ene succes na het andere. Meer dan vier miljoen verkochte geluidsdragers en vele gouden- en platina awards hebben ze op hun naam staan. En terwijl ze in Duitsland allang tot de top acts tellen, heeft in Schotland binnen de kortste tijd een nieuwe Shanty zanger een groot publiek bereikt met arbeidsliederen van de zeevaart. Nathan Evans, een jonge postbode, behaalde met het lied "Wellerman" een virale hit, die zich van TikTok uit als een lopend vuurtje over de gehele wereld verbreid. Nu zijn Santiano en de jonge Schot in het centrum van de Shanty koorts samen gaan werken, voor een allstar versie van de hit. Nathan Evans had niet het minste vermoeden wat op hem af zou komen toen hij kort na de kerst in 2020 zijn A capella video van "Wellerman" op TikTok plaatste. Binnen enkele dagen werd het honderdduizendvoudig bekeken en andere TikTok gebruikers zongen in koor mee. De hype groeide nog meer door de EDM remix van 220 Kid en Billen Ted, en versies van de titels van Britse muzikale sterren zoals Ronan Keating, Andrew Lloyd Webber of van Queen legende Brian May. De stand van vandaag telt alleen voor Nathan Evans zijn originele video meer dan 12 miljoen oproepen en meerdere honderdduizend eigen creaties overvloeden TikTok. Wereldwijd heeft Nathan Evans een nieuwe generatie enthousiast gemaakt voor meerstemmige harmonieën van honderden jaren oude zee Shanty'sMet hun gezamenlijke versie slaan Santiano en Nathan Evans nu een brug over de Noordzee. De stem van de jonge Schot voegt zich in het koor gezang van de mannen van Santiano alsof hij er altijd is geweest. En Pete Sage van Santiano is in ieder geval al zijn gehele leven lang thuis in beide werelden: In zijn Britse geboortestad in de buurt van Leeds en evenzo in zijn Noord-Duitse heimat. Niet alleen Santiano fans en Shanty kenners zullen zich over deze single verheugen maar ook diegenen die zich misschien pas nu door "Wellerman" laat meeslepen.In onderstaande video kunt u zien hoe het werkt als er verschillende video's worden samengevoegd en er een "Wellerman" koor ontstaat. Dankzij de corona crisis hebben mensen tijd en samen zingen is voor iedereen goed maar ook erg leuk.
 • Matthias Reim geeft hoop met de single "Acht Milliarden Träumer"
  Matthias Reim presenteert zijn nieuwe single en videoclip "Acht Milliarden Träumer", de eerste voorbode van zijn waarschijnlijk in 2021 verschijnende nieuwe album.Heeft alles zijn nadeel? Laat men zich door een depressie, wat zich momenteel met angsten om de gezondheid, om de baan en om geliefden overal op de wereld in de harten van de mensen sluipt, meeslepen? Matthias Reim zegt beslist: "NEE!" En de volbloed muzikant heeft ook gelijk een nieuwe, sterke song wat zonder omwegen op het principe hoop inzet. "Acht Milliarden Träumer" is typisch Reim - een lichtpuntje vol optimisme, wat aan de hand neemt en een heldere boodschap heeft. Jij bent niet alleen!
 • Thomas Anders & Florian Silbereisen - Das Album (Hit-Mix XXL Edition)
  Na het overweldigende succes van Thomas Anders & Florian Silbereisen hun eerste duet album "Das Album" komen ze op 26 februari met een speciale editie van hun hit album.Het top duo komt met de dubbel cd "Das Album (Hit-Mix XXL Edition)" en bevat op CD 1 de 17 titels van hun standaardalbum plus de bonussong "Zooom! CD 2 bevat gelijk drie nieuwe hit-mixen, daaronder een fenomenale, zegge en schrijve uur durende mega-hit-mix! Hier komen de fans volledig aan hun trekken.Thomas Anders & Florian Silbereisen op TV:27-02-2021 ARD "Schlagerchampions 2020 - Das große Fest der Besten"
De foto's op deze site zijn alleen ter promotie van de artiesten en zullen niet verder gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
X

Helaas / Unfortunately / Leider

U kunt geen gebruik maken van deze functie / You can not use this function / Sie können diese Funktion nicht verwenden