Immer Wieder Volksmusik

Oostenrijk
Oostenrijk
Welkom bij Immer Wieder Volksmusik. Het volksmuziek en schlager programma bij Radio Stad Montfoort, met de beste muziek uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Zuid Tirol.
Duitsland
Duitsland
De uitzending is elke zondag te beluisteren van 14.00 - 16.00. Radio Stad Montfoort is te ontvangen in de omgeving van Montfoort in de ether op 106.8 FM en op de kabel in Montfoort en Linschoten (analoog) op 102.9 FM.
Zwitserland
Zwitserland
Ook te beluisteren via internet (www.radiostadmontfoort.nl). Elke week is er een artiest van de week, met informatie over de artiest en drie singles.
Zuid Tirol
Zuid Tirol
Verder ook nog een agenda met tips van bijv. concerten, busreizen etz. Voor de rest, tussen alle muziek door, nieuws over de artiesten. Dus elke zondag van 14.00 - 16.00 : "IMMER WIEDER VOLKSMUSIK"

Artiest vd Week (Marlen Billii)

Marlen Billii

CD van de maand (April)

rolandkasier allesoderdich

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

ArtiestTitelArtiestTitel
Roland KaiserSchachmatRoland KaiserSanta Maria
Slavko AvsenikTrompeten echoSlavko AvsenikTrompeten echo
De RandfichtenIch ho ze tuAlpenfeverTotal easy total cool
Duo SunshineDu ich liebe dichNockalm QuintettTausche meine freiheit
Stefan MrossRiver kwai marschZillertaler HaderlumpenInterview
Conny FroboessZwei kleine italienerZillertaler Haderlumpen1,2 oder 3000 jahre
Die Jungen TrompeterDu weisst jaBlechbixnWo bleibt mei prinz
Die LadinerDu weisst jaCindy & BertImmer Wieder Sonntags
Manuela DorinMitten ins herzDie LungauerFruhlingsblumen
Manuela DorinNie wieder ohne dichAlpenfeverDie alpen in am gluhen
Manuela DorinWasch dienen augen mal mitFernando ExpressSummerfeeling
Patrick LindnerInterviewAndreas HastreiterInterview
Patrick Lindner & NickiBaby voulez vousAndreas HastreiterSommer in meinen herzen
Slavko AvsenikFeuerwehrpolkaAlpenfeverDer zauber der berge
Dolomiten SextettAmboss polka

Schlager nieuws

23 mei 2019

 • Stefan Mross komt met de single "Kein Herz für eine Nacht"
  Ritmisch geraffineerd is de nieuwe single " Kein Herz für eine Nacht" van Stefan Mross.Een sterk ritme gekoppeld in een aangename harmonie ronden deze album voorbode af.Met "Kein Herz für eine Nacht" blijft Stefan Mross zichzelf wederom trouw en stemt feestelijk af op het op 21 juni verschijnende jubileum album "30 Jahre: Das geht nur mit Musik".Charmant, veelzijdig, vrolijk, verfrissend - zijn attributen die men niet alleen Stefan Mross kan toeschrijven maar ook de nieuwe single "Kein Herz für eine Nacht". Stefan Mross behoort allang tot de top van de Schlager- en volksmuziekwereld en is één van de meest geliefde entertainers, en niet alleen in de TV Show "Immer wieder Sonntags".
 • ZDF Fernsehgarten
  Zondag 26 mei van 11.50-14.10u. bij de ZDF "ZDF Fernsehgarten".De ZDF Hitparade is 50 jaar geworden en "Fernsehgarten" viert mee. Deze zondag herinnert Andrea Kiewel samen met vele Hitparade stars en hun Schlagers aan de legendarische Hitparade met o.a. de volgende artiesten:Mary RoosDschinghis KhanKatja EbsteinJürgen DrewsGeier SturzflugTina YorkBata IllicIreen SheerMichael HolmNicole
 • Immer wieder Sonntags
  Zondag 26 mei van 10.03-12.00u. bij de ARD "Immer wieder Sonntags".Live vanuit Rust presenteert Stefan Mross deze zondagmorgen o.a. de volgende artiesten: Stefanie HertelCalimerosJay AlexanderPia MaloPeter KrausBernhard BrinkAlois & Elsbeth Gscheidle
 • Uitzending gemist: Immer wieder Sonntags
  Gisteren 18 mei zond de ARD de eerste uitzending van "Immer wieder Sonntags 2019" uit.Wie het heeft gemist kan het hier nog t/m zondag 26 mei zien.In deze eerste "Immer wieder Sonntags" uitzending van het seizoen 2019 presenteert Stefan Mross o.a. de volgende artiesten: Andy Borg Patrick Lindner Dorfrocker Paveier Eloy de Jong Lena Valaitis Alex Reichinger Giovanni Zarella
 • Christin Stark presenteert "Ewiger Sommer"
  Christin Stark komt met de nieuwe single "Ewiger Sommer" van haar album "Rosenfeur".Op het juiste moment dat de gevoelde zomer start, komt zangeres en songschrijfster Christin Stark met "Ewiger Sommer" als nieuwe single. De hartstochtelijke romantische popsong, die de gevoelens in de glans van de eerste zonnestralen na maanden vrieskou en een donkere winter beschrijft, is een volgende single van haar derde album "Rosenfeuer", wat in augustus 2018 in de top 30 van de officiële Duitse charts stond. Het album is onder de regie van Matthias Reim in de "STARK-REIM" studio ontstaan. Naast Reim werkten o.a. Hans-Joachim Horn-Bernges (Howard Carpendale, Helene Fischer, Andrea Berg, Michelle), Justin Balk (Udo Lindenberg enz.), Amadeus Crotti (Matthias Reim, Tom Jones e.a.) en Felix Gauder (Vanessa Mai, Fantasy, Maite Kelly e.a.) aan het ontstaan van de songs mee.
 • De Calimeros op de 1e plaats van de Duitse charts
  Met hun 46e album "Endlos Liebe" zijn de Calimeros deze week op de 1e plaats van de Duitse verkoop charts terecht gekomen.Voor de eerste keer staat een Zwitserse band op de 1e plaats van de Duitse verkoop charts genoteerd. Volgens GfK entertainment schrijft de band uit Zwitserland hiermee muziekgeschiedenis.Frontman Roland Eberhart van de Calimeros: "Wij zijn meer dan gelukkig, dat het ons gelukt is om de 1e plaats van de officiële Duitse album charts te bereiken. Veel dank aan allen, die dat mogelijk gemaakt hebben. De grootste dank is natuurlijk voor onze fans". Nadat het succesvolle trio de afgelopen jaren al meermaals de 2e plaats van de officiële Duitse album charts behaalde, hebben de drie muzikanten uit Zwitserland deze nummer 1 notering voor het album "Endlos Liebe" werkelijk verdient.Dansbare ritmes en moderne soundelementen begeleiden de luisteraar met teksten over de zomer, zon en de liefde door het gehele album met 14 titels.  De Calimeros op TV:26-05-2019 ARD "Immer wieder Sonntags"
 • Feuerherz komt met nieuw album
  De Schlager boyband Feuerherz komt op 30 augustus met het nieuwe album "Vier".
 • Die Ladiner presenteren "Die Heilkraft der Berge"
  Die Ladiner presenteren de videoclip "Die Heilkraft der Berge" van hun album "Das schönste Wort der Welt".
De foto's op deze site zijn alleen ter promotie van de artiesten en zullen niet verder gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Het nieuws is afkomstig van het Schlagerburo
X

Helaas / Unfortunately / Leider

U kunt geen gebruik maken van deze functie / You can not use this function / Sie können diese Funktion nicht verwenden