Immer Wieder Volksmusik

Oostenrijk
Oostenrijk
Welkom bij Immer Wieder Volksmusik. Het volksmuziek en schlager programma bij Radio Stad Montfoort, met de beste muziek uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Zuid Tirol.
Duitsland
Duitsland
De uitzending is elke zondag te beluisteren van 14.00 - 16.00. Radio Stad Montfoort is te ontvangen in de omgeving van Montfoort in de ether op 106.8 FM en op de kabel in Montfoort en Linschoten (analoog) op 102.9 FM.
Zwitserland
Zwitserland
Ook te beluisteren via internet (www.radiostadmontfoort.nl). Elke week is er een artiest van de week, met informatie over de artiest en drie singles.
Zuid Tirol
Zuid Tirol
Verder ook nog een agenda met tips van bijv. concerten, busreizen etz. Voor de rest, tussen alle muziek door, nieuws over de artiesten. Dus elke zondag van 14.00 - 16.00 : "IMMER WIEDER VOLKSMUSIK"

CD van de maand / Artiest van de Week

CD van de maand
CD van de maand
Artiest van de Week
Artiest van de Week
Elke week drie artiesten van de aflevering van Immer Wieder Sonntags

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
<

Astrid Harzbecker is een Duitse componiste, tekstschrijfster en zangeres van de schlager. Ze is sinds 1989 getrouwd met de kerkmusikant, componist en arrangeur Hans Jurgen Schnidt.

Astrid begon al vroeg met zang, gitaar en piano spelen, maar werkte na de school als eerst in de staalproduktie. Vanaf 19985 studeerde ze moderne dans- en lichte muziek aan Hoge School voor Muziek en Theater “Felix Mendelsshohn Bartholdy in Leipzig, waar ze afsloot met het diploma Muziekpedagoog.

In 1991 nam ze deel aan het Herbert Roth Festival met  haar zelf geschreven nummer Oh Maria schutz die berge. Het lied werd haar eerste grote succes en werd platina.

In 1992  ontving ze de Krone der Volksmusik als beste nieuwkomeling. Wegens haar karaktervolle stem werd ze ook vergeleken met de zangeres Alexandra. Ze had al succesvolle titels van Alexandra (Zigeunerjunge) in haar repertoire opgenomen.

In 1996 nam ze deel aan de voorverkiezingen van de Grand Prix der Volksmusik met haar eigen geschreven nummer Gondoliere, daarentegen won ze in 2000 met haar titel Wie eine schone symfonie de duitse Grand Prix.

Vandaag hoort de zangeres tot de succesvolste zangeressen van de volkstumliche schlager en ze is regelmatig te gast bij diverse tv en radio uitzendingen

Schlager nieuws

Geen feed gevonden
De foto's op deze site zijn alleen ter promotie van de artiesten en zullen niet verder gebruikt worden voor commerciële doeleinden.