Immer Wieder Volksmusik

Oostenrijk
Oostenrijk
Welkom bij Immer Wieder Volksmusik. Het volksmuziek en schlager programma bij Radio Stad Montfoort, met de beste muziek uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Zuid Tirol.
Duitsland
Duitsland
De uitzending is elke zondag te beluisteren van 14.00 - 16.00. Radio Stad Montfoort is te ontvangen in de omgeving van Montfoort in de ether op 106.8 FM en op de kabel in Montfoort en Linschoten (analoog) op 102.9 FM.
Zwitserland
Zwitserland
Ook te beluisteren via internet (www.radiostadmontfoort.nl). Elke week is er een artiest van de week, met informatie over de artiest en drie singles.
Zuid Tirol
Zuid Tirol
Verder ook nog een agenda met tips van bijv. concerten, busreizen etz. Voor de rest, tussen alle muziek door, nieuws over de artiesten. Dus elke zondag van 14.00 - 16.00 : "IMMER WIEDER VOLKSMUSIK"

CD van de maand / Artiest van de Week

CD van de maand
CD van de maand
Artiest van de Week
Artiest van de Week
Wir Sind Spitze
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In de maand april 2016 is het album van Fantasy CD van de maand.

Tracks van de CD :

Titel Datum gedraaid
1 Eine Insel in den Wolken 03-04-2016
2 Wann du mir in die augen schausl 03-04-2016
3 Du bist so schon 03-04-2016
4 Ich hab getraumt
03-04-2016
5 Halt mich fest in deinen armen 10-04-2016
6 Und wenn du gehst 10-04-2016
7 Blinder passagier 10-04-2016
8 Mein schiff es fahrt heut richting suden 10-04-2016
9 Ein hotal am meer
17-04-2016
10 Einmal um die ganze welt 17-04-2016
11 Tausend kleine seen 17-04-2016
12 So wie ein vulkan 17-04-2016
13 Vielleicht im nachsten leben 24-04-2016
14 Cap d'amour 24-04-2016
15 Mein schiff es fahrt heut richtung suden (dj mix) 24-04-2016

Schlager nieuws

 • Helene Fischer op de 1e plaats van de Duitse charts
  Helene Fischer is vandaag, 22 oktober, van 0 op de 1e plaats van de Duitse verkoop charts binnen gekomen met haar nieuwe album "Rausch" wat vorige week vrijdag 15 oktober verscheen.Het is haar 8e album wat gelijk van 0 op de 1e plaats van de officiële Duitse charts binnen kwam. Niet alleen met haar nieuwe notering op de 1e plaats van de charts zet ze haar succesverhaal voort, de Schlagerzangeres viert met "Rausch" nog een record: Het is de succesvolste album start van het jaar 2021 en rolt zo laat in het jaar het veld van achteren op. Na maar één week staat "Rausch" al op de 2e plaats van het jaaroverzicht 2021, gevolgd door haar eigen album "Die Helene Fischer Show - Meine schönsten Momente" op de 3e plaats. Dit album kwam vandaag, evenals het album "Helene Fischer" weer de top 100 van de Duitse charts binnen. Bijna op de dag af, 10 jaar geleden, sinds haar top notering "Für einen Tag" (28-10-2011), staat Helene Fischer weer aan de top van de charts - en heeft het laatste decennium gevormd als geen ander - nationaal en internationaal!In totaal voerde ze in deze periode 5 keer het jaaroverzicht aan. De charts notering van vandaag verzekerd Helene Fischer bovendien de sensationele balans van 32 keer de 1e plaats in de Duitse charts. Haar eerste single "Vamos a Marte" met superstar Luis Fonsi markeert een volgende mijlpaal: Het is de succesvolste single charts entry in Helene Fischer haar carrière. "Vamos a Marte" schoot gelijk op de 2e plaats van de Duitse single charts en heeft inmiddels wereldwijd al meer 25 miljoen streams gegenereerd. Alle drie de officiële singles van "Rausch" - "Vamos a Marte", "Volle Kraft voraus" en "Null auf 100" hebben de single charts verovert en zijn nog steeds in de single charts vertegenwoordigt. Wat een start voor het volgende hoofdstuk - Helene Fischer is terug en met volle kracht!Helene Fischer op TV:12-11-2021 SAT.1 "Ein Abend im Rausch"18-11-2021 ProSieben "Ein Abend im Rausch" 20-11-2021 ARD "Klein gegen Groß"
 • Bernhard Brink - Lieben und leben (Schlagertitan Edition)
  Nadat Bernhard Brink met zijn actuele album "Lieben und leben" zijn beste charts notering in zijn carrière kon vieren, presenteert de geliefde Schlagerzanger nu een nieuwe editie van zijn succesvolle album: Lieben und leben (Schlagertitan Edition).Deze dubbel cd verschijnt morgen 22 oktober en bevat 30 titels. Terwijl op de ene cd het album "Lieben und leben" te horen is, bevinden zich op de tweede cd grote Schlagerhits van de afgelopen tientallen jaren. Liederen, die Bernhard Brink bijzonder aan het hart liggen en die hij nu voor deze editie ingezongen en geproduceerd heeft. Nadat de Schlagertitan hitmix al een eerste verwijzing naar de door Bernhard Brink geïnterpreteerde Schlagerhits was, presenteert de geliefde presentator en zanger nu 13 titels in volledige lengte, evenals een andere Schlagertitan Hitmix.
 • De Grubertaler op de 1e plaats in Oostenrijk
  De Grubertaler zijn met hun nieuwe album "Echt Schlager - Die große Fete - Volume II" van 0 op de 1e plaats van de officiële Ö3 Oostenrijkse top 40 charts terechtgekomen!rAl bijna 20 jaar tellen de Grubertaler - Florian, Michael en Reinhard Klingenschmid tot de meest populaire party- en Schlagerband van Oostenrijk. Met hun geluidsdragers hebben de Tirolers jaarlijks grote successen en werden daarvoor dan ook veelvuldig met goud bekroond. Met  hun nieuwste album "Echt Schlager - Die große Fete - Volume II" hebben de drie muzikanten opnieuw een hoogtepunt behaald: In de vandaag (20-10-2021) verschenen officiële Ö3 Austria Top 40 verkoop charts zijn de Grubertaler sensationeel van 0 op de 1e plaats binnen gekomen en bekronen hun ongelofelijke carrière met een nieuw hoogtepunt.Ondertussen is ook de nieuwe single "Ich hab einen Engel tanzen gesehen" van de Grubertaler hun nieuwe album "Echt Schlager - Die große Fete - Volume II"
 • Schlagerbooom 2021 - Alles funkelt! Alles glitzert!
  Zaterdag 23 oktober van 20.15-23.30u. bij de ARD "Schlagerbooom 2021 - Alles funkelt! Alles glitzert!".Op dit bericht moesten de Schlagerfans uit geheel Europa lang wachten! Twee jaar na de laatste "Schlagerbooom" is het eindelijk weer zover: Met de Eurovisie fanfare en heel veel vuurwerk start op 23 oktober live vanaf 20.15u. "Schlagerbooom 2021".Dan kan de Schlager eindelijk weer gevierd worden zoals het alleen tijdens de "Schlagerbooom" gevierd word. De legendarische Westfalenhalle in Dortmund word weer een groot meer van lichtjes - onder het motto "Alles funkelt! Alles glitzert!Florian Silbereisen presenteert vele stars en natuurlijk met vele Schlagers om mee te zingen waaronder:Andreas GabalierRoland KaiserDieter HallervordenBonnie TylerDavid GarrrettJürgen DrewsMickie KrauseDJ Ötzi
 • Tony Marshall ligt op de intensive care
  Schlagerzanger Tony Marshall (83) ligt in het ziekenhuis op de intensive care vanwege corona. De zanger word kunstmatig beademd en zijn toestand is kritiek.Tony Marshall zijn manager Herbert Nold vertelde tegen de BILD: "We weten niet waar Tony de infectie opgelopen heeft. Hij was immers twee keer gevaccineerd en desondanks altijd zeer voorzichtig. Tony droeg steeds zijn mond neuskapje en hield afstandDe gezondheid van Tony Marshall is al een aantal jaren aangetast. Na een hartinfarct en uitval van zijn nieren in 2019 lag hij in coma, herstelde zich weer, maar moest sindsdien drie keer in de week te dialyseren.Toch liet Tony Marshall zich zijn levensvreugde niet ontnemen, trad nog steeds voor publiek op. Vanwege een zenuwaandoening in zijn benen de laatste tijd alleen nog zittend.Voor de dood heeft Tony Marshall geen angst. Afgelopen augustus zei hij nog tegen de BILD: "Als de dood komt, dan komt hij. Ik heb hem al een paar keer weggestuurd maar op een gegeven moment zal hij me meenemen".Tony Marshall zijn optreden voor de Duits-Franse carnavalsvereniging Baden-Baden, wat gisteren 17 oktober plaats had moeten vinden, is door zijn manager afgezegd. Herbert Nold: "Het is na 8000 optredens de eerste keer dat ik een optreden van Tony Marshall afzeggen moet".
 • Met Helene Fischer van "Null auf 100"
  Helene Fischer presenteert de videoclip "Null auf 100" van haar nieuwe album "Rausch".
 • Udo Wenders - Fast alles Roger
  Sinds 2016 was er niks nieuws van Udo Wenders te horen. maar nu is het zover!Zijn nieuwe album "Fast ALLES ROGER!" is vandaag 15 oktober verschenen. Op dit album zijn Udo Wenders zijn absolute lieveling hits van Roger Whittaker te vinden. Deze titels hebben hem door zijn kindertijd en jeugd begeleid en hij hoort deze titels nog altijd zeer graag. Verschillende van deze liederen zijn zeer origineel gehouden en sommige heeft hij samen met producent Dominik Hemmer iets opgepept.De titel van het album "Fast ALLES ROGER" heet niet voor niks zo want het is namelijk niet alles Roger maar bijna - want er moest natuurlijk ook Udo op het album zijn. Udo Wenders vond het niet genoeg om alleen songs van Roger Whittaker in zijn geheel persoonlijke stijl te presenteren. Daarom zijn er twee eigen titels - "Meine Haare sind beim Teufel" en "Che Bella" - als bonustracks op het album. Met dit album zal Udo Wenders niet alleen zijn eigen fans een plezier doen maar ook de fans van Roger Whittaker.
 • Helene Fischer - Rausch
  Helene Fischer is zangeres, danseres, entertainster, TV presentatrice, actrice, maar vooral één: Schlagericoon.Met meer dan 16 miljoen verkochte geluidsdragers, 12 platina awards en meer dan 30 gouden awards is ze Europa's succesvolste zangeres met ettelijke records, o.a. werd ze met 17 Echo's, 7 Goldene Hennen, 3 Bambi's en 2 Goldene Kamera's bekroont. Nadat haar laatste drie albums "Für einen Tag" (2010), "Farbenspiel" (2013) en "Helene Fischer" (2017) in Duitsland de 1e plaats van de verkoop charts behaalden, zet ze haar succesverhaal met het album "Rausch" in 2021 voort.Vier jaar zijn er voorbij gegaan, sinds Helene Fischer haar laatste, naar haar zelf benoemde album, uitbracht, en daarmee in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op de 1e plaats stond. Aansluitend nam ze een creatieve pauze en beëindigde deze in 2021 met de aankondiging van haar nieuwe album "Rausch". De eerste single van Helene Fischer haar inmiddels 8e studio album is de single "Vamos a Marte", een duet met de Latin popzanger Luis Fonsi uit Puerto Rico, die in 2017 een megahit scoorde met "Despacito", en een wereldster werd. De nieuwe single kwam gelijk op de 2e plaats van de Duitse charts binnen.Sinds de eerste single verscheen wachten de fans op het nieuwe album "Rausch" wat morgen 15 oktober verschijnt. Het album verschijnt als standaard album met 18 songs en met een booklet van 24 pagina's en daarnaast als DeLuxe Version album met 24 songs en een booklet van 48 pagina's.Helene Fischer op TV: 16-10-2021 ZDF "Im Rausch der Sinne"12-11-2021 SAT.1 "Ein Abend im Rausch"18-11-2021 ProSieben "Ein Abend im Rausch"
De foto's op deze site zijn alleen ter promotie van de artiesten en zullen niet verder gebruikt worden voor commerciële doeleinden.