Immer Wieder Volksmusik

Oostenrijk
Oostenrijk
Welkom bij Immer Wieder Volksmusik. Het volksmuziek en schlager programma bij Radio Stad Montfoort, met de beste muziek uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Zuid Tirol.
Duitsland
Duitsland
De uitzending is elke zondag te beluisteren van 14.00 - 16.00. Radio Stad Montfoort is te ontvangen in de omgeving van Montfoort in de ether op 106.8 FM en op de kabel in Montfoort en Linschoten (analoog) op 102.9 FM.
Zwitserland
Zwitserland
Ook te beluisteren via internet (www.radiostadmontfoort.nl). Elke week is er een artiest van de week, met informatie over de artiest en drie singles.
Zuid Tirol
Zuid Tirol
Verder ook nog een agenda met tips van bijv. concerten, busreizen etz. Voor de rest, tussen alle muziek door, nieuws over de artiesten. Dus elke zondag van 14.00 - 16.00 : "IMMER WIEDER VOLKSMUSIK"

CD van de maand / Artiest van de Week

CD van de maand
CD van de maand
Artiest van de Week
Andrea Schon
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
 Pustertaler in deze uitzending de cd van de maand van Sigrid & Marina en muziek van o.a. Die Putsertaler, Kerstin Merlin, Zellberg Buam, Fantasy

14:00 - 15:00

 

15:00 - 16:00

 
Carriere Reunion Du bist in meinen herzen Die Donautaler Zum leben braucht na die musi
Slavko Avsenik Trompetten echo Slavko Avsenik Trompettenecho
Andrea Berg Lebenslangl;ich Melanie Payer Ich lebe diese augenblick
Goldried Quintett Wenn die musi spielt Original Molltaler Vagabunden Zur liab g'hort a busserl
Lorena Feller Mein freund pucki Feuerherz Ohne dich
Markus Wolfahrt Miene weg mit dir Hansi Hinterseer Und gehn die lichter aus
Sigrid & Marina Ein halbes herz Palemiger Spatzen Fiesta Harmonika
Tiroler Alpin Express Musik und gute laune Karl Moik Das zipferl von gluck
Kerstin Merlin Wenn du mich liebst Die Spatzenkinder Tag fur tag
Die Paldauer Ich leg mein herz in deine arme Fantasy Wenn die sehnsucht in der brennt
Maria Voskania Wass weisst dem du Francine Jordy Tu's doch tu's
Original Tiroler Spatzen A musik aus tirol Sigrid & Marina Horst du die glocken von stella maria 
Zellberg Buam Der alte holzmichl Die Pustertaler Wildra boarischer
Sigrid & Marina Ein leeres glas ein letzter kuss Marc Pircher Leider zu gefahrlich
Stefanie Hertel & Stephan Mross Ich tu es wieder mit dir Dolomiten Sextett Ambos polka
Dolomiten Sextett Ambos polka    
       

Schlager nieuws

 • ZDF Fernsehgarten
  Zondag 3 juli van 12.00-14.10u. bij de ZDF "ZDF Fernsehgarten".Andrea Kiewel presenteert live vanuit Mainz o.a. de volgende artiesten: Inner CircleCityEstefania
 • Immer wieder Sonntags
  Zondag 3 juli van 10.03-12.00u. bij de ARD "Immer wieder Sonntags".Stefan Mross presenteert live vanuit Rust o.a. de volgende artiesten:Maggie ReillyDie Fetzig’n aus dem ZillertalFrancine JordiOlaf der FlipperAndrea BergEric Philippi
 • Uitzending gemist: Immer wieder Sonntags
  De ARD zond gisteren, 26 juni, de 3e uitzending van "Immer wieder Sonntags" in 2022 uit.Wie het heeft gemist kan het hier nog tot 10.02u. op 26 juli 2022 te zienStefan Mross presenteert o.a. de volgende artiesten:Patrick Lindner Dennis Wilms Anni Perka Heino & Hannelore Die Zillertaler Haderlumpen Mountain Crew Bülent Ceylan
 • Hansi Hinterseer drievoudig in de top 5 van de charts
  Hansi Hinterseer verheugd zich op het drievoudig binnen komen van de top 5 van de charts.Triple top 5 succes voor Hansi Hinterseer! Met zijn nieuwe album "Weil es dich gibt" behaalde Hansi Hinterseer in Duitsland de 4e plaats van de officiële Duitse album charts en de 1e plaats van de officiële Duitse top 20 van de Schlager charts.In zijn heimat land Oostenrijk kwam de voormalig ski kampioen gelijk op de 3e plaats de charts binnen en in Zwitserland zelfs op de 2e plaats.Hansi Hinterseer: "Het is altijd ontroerend als je zo'n feedback krijgt, dat de liederen zo goed aankomen. Bärige titels zijn erbij, liederen om te dansen en te knuffelen. Na zoveel jaren deze trouwe fans te hebben, maakt me gelukkig. Mijn dank aan allen die dit succes mogelijk hebben gemaakt".
 • De Nockis presenteren "Navalava Tsu Tsu"
  De nieuwe Nockis party hymne "Navalava Tsu Tsu" van hun actuele album "Ich will dich" werd afgelopen zaterdag in de tv uitzending "Wenn die Musi spielt - Sommer Open Air" (ORF2/MDR) voor het eerst op tv gepresenteerd. En zoals het er nu uitziet landen ze daarmee de volgende hit in hun carrière.Hun platenfirma omschrijft het zo: "Navalava Tsu Tsu" is één van de sterkste party titels sinds lange tijd en heeft het in zich om een hit te worden. Bijzonder het bekijken waard is ook de videoclip van de song met een mee-doen-performance, die binnenkort de dansvloeren en partykelders veroveren zal!De Nockis op TV:10-07-2022 ARD "Immer wieder Sonntags"Concert highlight: Nockis in Millstatt van 16-18 september 2022.
 • Schlagerpiloten - Sommer-Sonnen-Feeling
  Schlagerfans houden van het onmiskenbare feestgeluid van deze slimme crew!De "Sommer-Sonnen-Feeling" van de Schlagerpiloten halen zelfs bankzitters af en lokken de zon op regendagen van achter de wolken tevoorschijn. Voor iedereen die verlangen naar zon en liefde vliegt de cockpit van de goede stemming nu met het nieuwe album "Sommer-Sonnen-Feeling" binnen.De drie entertainers staan voor aanlokkelijke reislust, inspireren vakantie fantasieën en enthousiasmeren met slagvaardige presentaties. De muzikale vakantie hit cd "Blue Hawaii" uit juli 2022 kon een sensationele charts entry behalen op de 2e plaats van de officiële Duitse album charts. Ook live op tournee met "Die Schlagerhitparade" beleefd men de drie heren geheel in het wit wederom - en de Schlagerpiloten starten weer door - er komen steeds meer optredens bij.De nieuwe cd "Sommer-Sonnen-Feeling" van die Schlagerpiloten verschijnt morgen, 24 juni, en gelijktijdig ook de gelijknamige dvd.
 • Anna-Maria Zimmermann heeft de fans "So vermisst"
  Anna-Maria Zimmermann presenteert haar nieuwe single en videoclip "So vermisst".Anna is terug met een zomerhit! We hebben de afgelopen twee jaar veel "So vermisst". Maar niets miste Anna zoveel als feesten met haar fans! Niet alleen op Mallorca wordt de single "So vermisst" al als zomerhit behandeld, wat kortgeleden verscheen.
 • Uitzending gemist: Immer wieder Sonntags
  De ARD zond gisteren, 19 juni, de 2e uitzending van "Immer wieder Sonntags" van 2022 uit.Wie het heeft gemist kan het hier nog tot 10.02u. zien op 19 juli 2022.Stefan Mross presenteert o.a. de volgende artiesten:Beatrice Egli Harpo Laura Wilde Maximilian Arland Neonlicht Bata Illic Trenkwalder DJ Herzbeat feat. Joey Heindle Vincent Gross Ute Freudenberg Senta (voormalig Oonagh) Mirja Boes & Band
De foto's op deze site zijn alleen ter promotie van de artiesten en zullen niet verder gebruikt worden voor commerciële doeleinden.